Tune Blocker полезен кабел

Какво ново и интересно се случва около iPhone, iPod touch и Apple... Всякакви новини и слухове около мобилното устройство, продукти и приложения свързани с него и всичко останало по темата.
Аватар
The Shaman
supporter

Tune Blocker полезен кабел

Мнение от The Shaman »

Изображение

Ако ви е писнало при всяко включване на телефона към компютъра, той да се свързва с iTunes, това е решението.
Създадено е от Matias Corporation под името Tune Blocker и с приемливата цена от $24.95 USD за 90 сантиметра и +5 долара за метър и половина. Може да се закупи на сайта на производителя http://www.matias.ca/tuneblocker/" onclick="window.open(this.href);return false;

Изображение
Аватар
anthony
Не барай

Re: Tune Blocker полезен кабел

Мнение от anthony »

Всичко това може да стане и с най-обикновено изключване на един процес. Мисля, че беше Itunes Helper.
Аватар
ereptor
supporter

Мнение от ereptor »

Е толко ли му е трудно да се махне отметката "Automatically sinc when iphone is connected" в iTunes :-t
iPhone 3GS 32GB(black)+capsule neo case white
Аватар
anthony
Не барай

Мнение от anthony »

Не става въпрос за синхронизация, а за досадното стартиране на Itunes, което на по-слаби машини отнема и време.
Аватар
PunkoHead

Мнение от PunkoHead »

А дали някой може да обясни как точно работи.. В смисъл какво го кара да прави така.. Предполагам, че е прекъсването на някои от пинчетата ?:-/
Полезни ръководства за iPhone тук
Apple iPhone 2G; 8GB; OS - 3.0 b2; HardCe iMat II Black
Apple iPod Shuffle; Blue; 2 GB
Аватар
Sisq0
Критикар №1

Мнение от Sisq0 »

А после някой да обясни защо при мен не се стартира автоматично iTunes, като закача телефона към кабела. Не помня да съм задавал някаква опция или да съм изпълнявал команда в cmd за целта. :)
Български субтитри за всеки!
Моето творчество!
aiwara
Обратна връзка:

Мнение от aiwara »

Sisq0 написа:А после някой да обясни защо при мен не се стартира автоматично iTunes, като закача телефона към кабела. Не помня да съм задавал някаква опция или да съм изпълнявал команда в cmd за целта. :)
и при мен е така с айпода, а не съм задавал нищо :) не че се оплаквам де =))
iPod Touch 32GB 2nd Generation FW 3.0 Jailbroken
http://www.last.fm/user/aiwara
Аватар
mupo

Мнение от mupo »

Това което прави този кабел с це-ка ключе е, че при едното положение на ключето не може да синхронизирате устройството си с iTunes, а само да го зареждате. В другото положение си работи като обикновен кабел т.е. възможна е синхронизация и в същото време устройството се зарежда.
Sisq0, iTunes и при мен не се стартира при свързване на телефона към компютъра. Доколкото се сещам преди като свързвах iPod-а си се стартираше автоматично, но и имаше опция в настройките на iTunes това да се спре. Сега такава опция не виждам, може би в по-старите версии на iTunes я е имало. За съжаление iPod-a ми не е в мен, за да проверя дали iTunes ще се стартира като го свържа.
hitretsa

Мнение от hitretsa »

При първата инсталация на АйТюнс и на мен не ми се стартираше програмата при връзка на телефона с РС , но след една преинсталация на Тюнс-а, за съжаление започна да се стартира дори само , като помирише телефона. Аз също много се чудех, защо така и единственото което ми се стори що годе правдоподобно е , че може би е заради новата версия на програмата, но при другите май е точно обратното, доколкото чета от горните постове ( с новата версия нямат проблеми ) .
iPhone 3G 8GB with FW2.2 Jailbreak, Unlock
Аватар
Icco

Мнение от Icco »

от "msconfig" в стартъп махате iTunes Helper и всичко си е страхотно !
iPhone 3G 8GB FW2.2
iPod Clasic 60GB
iPod Shuffle 1GB
Аватар
tonywoolf
Обратна връзка:

Мнение от tonywoolf »

При мен всичко върви нормално, но iTunes не се стартира автоматично при включване на телефона към компютъра. Отметката за автоматичната синхронизация е махната, може би за това няма нужда да се стартира?
I HAVE THE BODY OF A GOD!!!
(Unfortunately it's Buddah)
bronc

Мнение от bronc »

Има една отметка open itunes automatically when this ipod/iphone is connected.
Аватар
tonygti

Мнение от tonygti »

Icco написа:от "msconfig" в стартъп махате iTunes Helper и всичко си е страхотно !
Точно така ;) и това е повече от нужно и за куп други програми, които иначе всеки път се стартирват и бавят допълнително работата на PC-то. Аз при всяка преинсталация ги изключвам :)
Публикувай отговор