Google Sync Beta за iPhone!

Какво ново и интересно се случва около iPhone, iPod touch и Apple... Всякакви новини и слухове около мобилното устройство, продукти и приложения свързани с него и всичко останало по темата.
Аватар
GVB
iGVB
Обратна връзка:

Google Sync Beta за iPhone!

Мнение от GVB »

Изображение

Господата от Google въобще не си губят времето. Непрекъснато ни заливат с нови и нови неща.

Все още бета, но това е опция на Gmail, с която ще можете да синхронизирате телефона си както с OutLook - контакти, календар....

Код за потвърждение: Избери целия код

[22:00:50] HANDEL: Ама така се изкарват кинти
Видео / Още Инфо (и инструкции)
iPhone 2G 3.1.3 <7E18>|<04.05.04_G> - 8GB
iPhone 5 8.1 Gold (Special Edition) - 16GB
iPhone 5s 8.1 Space Grey NeverLocked - 16GB
Аватар
VooDooTo

Re: Google Sync Beta за iPhone!

Мнение от VooDooTo »

И аз току-що го пробвах и се оказа, че Address Book-а ми се напълни с всичките email-и, които бяха в пощата ми. Дори и тези, на който не съм изпратил нито едно писмо. И после падна едно триене .... :-S :-S По-добре не го синхронизирайте.
Аватар
GVB
iGVB
Обратна връзка:

Мнение от GVB »

Може да са очакват такива проблеми все пак е Бета.
iPhone 2G 3.1.3 <7E18>|<04.05.04_G> - 8GB
iPhone 5 8.1 Gold (Special Edition) - 16GB
iPhone 5s 8.1 Space Grey NeverLocked - 16GB
Аватар
The Shaman
supporter

Мнение от The Shaman »

GVB написа:Може да са очакват такива проблеми все пак е Бета.
Ето блога на Гугъл по въпроса http://googleblog.blogspot.com/2009/02/ ... phone.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
xotspot.com
Обратна връзка:

Мнение от xotspot.com »

VooDooTo написа:И аз току-що го пробвах и се оказа, че Address Book-а ми се напълни с всичките email-и, които бяха в пощата ми. Дори и тези, на който не съм изпратил нито едно писмо. И после падна едно триене .... :-S :-S По-добре не го синхронизирайте.
Затова в Gmail имаш Contacts и Suggested contacts. Първо си подреди пощата за да няма проблеми с телефона.
Аватар
MoridinBG

Мнение от MoridinBG »

Точно така. Изчистват се контактите от Gmail - > Contacts (намира се под Labels). Услугата е яка, сега ще може без проблеми да се синхронизира iPhone с Android.
Има ли синхронизация на Calendar?
Devices History: 4xTabletPC, 1xUMPC, 6xPocketPC, 2xInternetTablet, 2xSmartphone, 1xiPod Touch, 1xSony PSP, 1xAndroid
Current: Macbook White 2009 HTC G1
----------
The stereotypical iPod users: an army of iPod wielding zombies who don't notice the world outside their earbuds.
Чичко-Жичко

Мнение от Чичко-Жичко »

Яко! От известно време така ми се искаше Google да направят и това! Не е съвсем като MobileMe, но затова пък е напълно безплатно. Брааво B-)
БЕЗ ПАНИКА
lafs

Мнение от lafs »

Тамън се бях залетял да пускам нова тема за Google Sync, защото ми го показах преди 2 дена и е нещо найстина добро за хора който ползват гугъл календар и контакти вместо оутлук-а ;-). Работи перфектно но още е бета и има някои недостатъци като например синхронизирането на повече от един календар и понякога забавянето на актуализацията с няколко минути (което в никакъв случай не е фатално ;-) )
Публикувай отговор