Внимание!

Какво ново и интересно се случва около iPhone, iPod touch и Apple... Всякакви новини и слухове около мобилното устройство, продукти и приложения свързани с него и всичко останало по темата.
Креми
Обратна връзка:

Внимание!

Мнение от Креми »

има някакъв вирус който върви по Customize. така че ако се опитвате да се инсталирате някакви глупости през
Theme (Customize) които да ви правят телефона по красив ВНИМАВАЙТЕ! защото телефонето ми е болно сега, утре ще го водя на доктор. зарежда ми хоум скрийна и след 30 секунди пак и пак и пак и така до края на нервите ми. нищо не мога да направя, нито да erase нито да reset settings, а като го свържа с компютъра айтунсът не го разпознава. така че...ужас! Внимавайте :x
Аватар
anthony
Не барай

Re: Внимание!

Мнение от anthony »

Креми, това не е вирус, а просто бъг. Случва се много често с различни приложения, тъй като те не са официални и се правят от ентусиасти съвсем безплатно. Всеки притежател на Айфон вече би трябвало да е свикнал с това неудобство и да знае, че поема рискове инсталирайки непознати неща. Съветвам те да се поразровиш из форумите (използвай гугъл например) за да видиш решението на проблема. Няма смисъл да го мъкненеш по сервизи всеки път. Разбира се, най-добре е да напишеш какво точно си инсталирала за да се стигне до това. 100% някой друг преди теб вече се е опарил от същият проблем и ще има решение.
Аватар
Zaro

Re: Внимание!

Мнение от Zaro »

Мдааа,на мен вече 2-3 пъти ми се случи от разни такива инсталирания на какъв ли не софтуер...единственото решение е рестор,няма друга оправия.И не е нужно да го караш по "доктори",и сама би трябвало да се справиш с едно ресторче,има доста описания как става,поразрови се във форума. ;)
iPhone 4GB,FW 2.2
Публикувай отговор