Бели точки по металния панел на айфон 8

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
basketballer

Бели точки по металния панел на айфон 8

Мнение от basketballer »

Здравейте на всички! Съжелявам, ако вече има такава тема, но прегледах и поне аз не успях да намеря - затова реших да пусна тема за въпросните бели точки, който ми се появиха по корпуса на телефона (айфон8). Както на мен, така и на един приятел, който беше с айфон 7плюс, започнаха да се появяват след носене на кейс, което знам че е доста странно, но мисля че може да са попаднали песачинки и т.н.

Точно за това реших да се допитам до Вас:
1. имате ли подобни проблеми?
2. ако да - имате ли идея дали има някакви препарати или флумастери за премахване на точиците,пак казвам не говоря за дисплей или гръб, а за металния панел, който е със специфичен цвят.

Благодаря предварително за вниманието.
v1111

Re: Бели точки по металния панел на айфон 8

Мнение от v1111 »

Виж в Ю туб там има много клипчета които са с такава насоченост.
iPhone 10Х & 6S Ф.О.

http://www.apple.com

Аватар
MGANCHEV

Re: Бели точки по металния панел на айфон 8

Мнение от MGANCHEV »

Мой приятел получи същият проблем, след като се върна от море. Това е така, защото докато е бил на море е бил с телефона на плажа и той е имал "допир" до пясък! Проблема мисля, че не може да бъде решен много евтино. Да се надяваме, че греша.

Следващият път, ще знаеш! :))
Apple iPhone 4s 16GB Ф.О.
Apple iPhone 6 16GB Ф.О.
Apple iPhone 6s 64GB Ф.О.
Публикувай отговор