Проблем с теглене на приложения с iPhone 6 plus
-
Проблем с теглене на приложения с iPhone 6 plus
Здравейте! От няколко дена при опит да изтегля безплатно приложение от апп стора ми иска да въведа или метод за плащане, или да получа код на телефона. Проблемът е, че нито ми приема картите, които искам да сложа, нито ми изпращат вертификационият код. Преди въобще не ми искаше такова нещо. Ако някой има идея, от къде идва проблема, ще съм му благодарен да ми помогне!
п.п. Извинявам се предварително, ако темата не е за този форум.
п.п. Извинявам се предварително, ако темата не е за този форум.
Re: Проблем с теглене на приложения с iPhone 6 plus
Какви са картите, които "не иска" да приема?
В Apple акаунта: https://appleid.apple.com/account/manage (Security) на TRUSTED PHONE NUMBERS имаш ли попълнен (активен настоящ) телефонен номер?
Вместо да чакаш SMS с код по-добре задай обаждане (на английски ти продиктуват кода - предварително си приготви бележка/текстов документ или с химикалка на хартиен носител).
В Apple акаунта: https://appleid.apple.com/account/manage (Security) на TRUSTED PHONE NUMBERS имаш ли попълнен (активен настоящ) телефонен номер?
Вместо да чакаш SMS с код по-добре задай обаждане (на английски ти продиктуват кода - предварително си приготви бележка/текстов документ или с химикалка на хартиен носител).
Apple iPhone 12 Pro Max (128GB) Silver
Apple AirPods v2
Apple Apple Watch Nike S6 GPS 44мм
Apple AirPods v2
-
Ами всичко ми е попълнено. Пробвах и с обаждане, но не получих. Картите са виза, с които съм правил плащания.
Като тръгна да тегля нещо ми излиза Vertification Required и после веднега след това ме препраща на Account Settings. Като отдолъ ми изписва: PAYMENT METHOD You will not be charged until you make purchase. И отдолу под това начините за плащане
Като тръгна да тегля нещо ми излиза Vertification Required и после веднега след това ме препраща на Account Settings. Като отдолъ ми изписва: PAYMENT METHOD You will not be charged until you make purchase. И отдолу под това начините за плащане
В App Store > цъкаш на иконката (профил на човек) > цъкаш на iCloud акаунта си > Payment Information > избираш Credit/Debit Card > Попълваш си всички данни (включително адрес, телефонен номер).
Apple AirPods v2
Apple AirPods v2
-
Попълвам всичко и ми излиза Your payment method was declined. Please click Billin info and update your payment ifn....
Да не би картата да е празна?
Apple AirPods v2
Apple AirPods v2
-
Еми има 2 лева в нея...
Но преди въобще не ми искаше такова нещо, а само пръстовият отпечатък.

Значи нещо не е попълнено правилно както (или където) трябва?VelkoPavlov написа:Попълвам всичко и ми излиза Your payment method was declined. Please click Billin info and update your payment ifn....
Да не би да имаш абонамент за нещо и въпросните 2 лв. да се оказват недостатъчна сума?VelkoPavlov написа:Еми има 2 лева в нея...Но преди въобще не ми искаше такова нещо, а само пръстовият отпечатък.
Apple AirPods v2
Apple AirPods v2
Трябват ти 20-тина кинта налични. Епъл теглят пробно пари, за да удостоверят възможност за плащане и после ти ги връщат.
"Мисля-значи съществувам"
Немам 2 лева в Народната банка