Проблем с backup на Iphone 5

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
Pupasha

Проблем с backup на Iphone 5

Мнение от Pupasha »

Здравейте! Опитвам се да направя backup на Iphone5, започва процеса, но когато приключи backup няма. Изключих антивирусната програма, но резултат отново никакъв. Някой има ли идея защо не ми се получава?
shopkin

Re: Проблем с backup на Iphone 5

Мнение от shopkin »

И как го правиш този бекъп..?
Pupasha

Мнение от Pupasha »

Свързвам телефона към iTunes, после back up now. Правила съм го и преди без проблем. Искам да прехвърля информацията на нов телефон. Когато свържа 5-цата ми дава версия 10.3.3 и казва, че това е актуалната, а на нови ми изписва съобщение, че има по-нова версия и трябва да се изтегли и да се направи обновяване. Само изтегля, а на update дава грешка. Опитвам да върна по-стар back up, отново грешка.
Аватар
centur

Мнение от centur »

Действай през iCloud-а тогава.
Apple iPhone 12 Pro Max (128GB) Silver
Apple AirPods v2
Apple Apple Watch Nike S6 GPS 44мм
Krastanov

Мнение от Krastanov »

Имате проблем с компютъра, а не с телефончетата.Опитайте да преинсталирате itunes с последната налична версия и опитайте отново.
Pupasha

Мнение от Pupasha »

centur благодаря, ще опитам и това. Krastanov вече го направих, резултата е същия.
v1111

Мнение от v1111 »

Нека споделя и аз ,имах индентичен проблем с 6S. Наложи се да преинсталирам" Уйндълс 10" и чак тогава проблема се разреши.
iPhone 10Х & 6S Ф.О.

http://www.apple.com

Публикувай отговор