Гаранция

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
rraynov

Гаранция

Мнение от rraynov »

Кое е по-добро като вариант за iPhone 7 plus - запечатан с 1 год международна или запечатан с 2 год MТЕЛ ?
Аватар
centur

Re: Гаранция

Мнение от centur »

Те всички от магазин в България имат 2 години гаранция като през първата година ти важи (и) международната (от производителя), а втората година се поема от търговеца.
Apple iPhone 12 Pro Max (128GB) Silver
Apple AirPods v2
Apple Apple Watch Nike S6 GPS 44мм
rraynov

Мнение от rraynov »

centur написа:Те всички от магазин в България имат 2 години гаранция като през първата година ти важи (и) международната (от производителя), а втората година се поема от търговеца.
а ако телефона от МТЕЛ, е от човек който още го изплаща, това би ли ми попречило на гаранция или друго ?
Аватар
centur

Мнение от centur »

Гаранцията не е поименна, а само на апарата. Няма значение собтвеника дали го изплаща или го е платил - трябва да ти даде гаранционната карта (прикрепена с касова бележка или фактура, ако е на фирма). Пък дали ще отидеш ти или ще пратиш някой друг с гаранцията за ремонт няма значение.
Apple AirPods v2
rraynov

Мнение от rraynov »

Да, разбирам. Въпросът ми по-скоро беше, дали ако спре да го изплаща, могат да го заключат или нещо което да ме касае пряко мен и iPhone-a
Аватар
centur

Мнение от centur »

Ако спре да го изплаща няма да ти го кодират, а ще го съдят и лихви ще плаща, докато теб и телефона ти с пръст не могат да пипнат, защото не го изплащаш ти, а той.
Apple AirPods v2
Публикувай отговор