Въпрос свързан с Iphone закупен през Telenor
Въпрос свързан с Iphone закупен през Telenor
Здравейте! Искам да знам има ли възможност моят Iphone 6 да бъде заменен от Telenor. Аз го купих от OLX.bg заключен към Telenor, напълно нов и неразпечатван през Февруари 2015. Също така разполагам и с гаранционна карта която ми бе изпратена с телефона. На нея пише, че гаранционния срок е 24 месеца, а датата е 08.02.2015. Проблемът ми с телефона е, че home бутона се прецака и всеки път когато клекна или притисна телефона макар и малко той започва да спами Voice Control и също така самия бутон не функционира както в началото. Също така по екрана има избелели ленти и точици, които се отличават особено когато има нещо на бял фон, също така понякога издава много странни звуци при notification-и все едно телефонът ще изгори всеки момент
. Няма и драскотина по екрана винаги е бил носен с протектори, има следи от употреба и изтървания, но по корпуса. Благодаря предварително!

- Ivan_vylka
Re: Въпрос свързан с Iphone закупен през Telenor
Стига да не се направят на интересни, че не е на твое име гаранцията, мисля че няма да имаш проблеми да ти го заменят. Ако имаш познат в някой офис на Теленор да ти го приеме без да е на твое име, екстра. Един приятел, на който му бях продал на времето стария ми iPhone, отиде без мен при негови познати в един офис, приеха телефона по гаранция и му го замениха.
iPhone 11
Re: Въпрос свързан с Iphone закупен през Telenor
Няма проблем с името,миналата седмица Теленор ми подмениха телефон,без гаранционната карта да е на мое име