Колко камери мога да наблюдавам през телефона
Колко камери мога да наблюдавам през телефона
Мисля да монтирам 3 ip камери във и извън магазина си, понеже има няколко вандалски прояви в обекта напоследък и искам да видя кой прави белите. Мисля да използвам някоя професионална фирма за монтажа, като съм се спрял на няколко, едната е тази http://v-maxprotect.com/ но може да избера и друга, това няма значение сега...Въпроса е колко камери ще мога да гледам през телефона и платени ли са приложенията за наблюдение през телефон? Мерси предварително.
Последно промяна от Nike 234 на 21 Апр 2016, 12:09, променено общо 1 път.
Re: Колко камери мога да наблюдавам през телефона
Аз съм виждал приложение, което поддържа 4 камери. Може да има и за повече. Най-добре е да попиташ производителя (или представителя) на камерите, които ще ползваш дали имат собствено приложение.
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
-
За повечето iP камери,сотуера към тях е безплатен.За да навържиш няколко камери ще ти е необходим NVR. За него също повечето програми са безплатни.Има и платени версий с повече функции.Ще може да гледаш едновременно всичките камери на телефона.Но ако искаш да местиш или да чуеш звук или тн.ще трябва да превключиш на дадената камера и тогава да я управляваш.Вързвал съм по 8 камери на NVR,но от телефона се вижда трудно толкова много камери.До четери е нормално.
iPhone 6
MacBook Pro 13" Apple Magic Mouse Apple TV2 iPad Air
MacBook Pro 13" Apple Magic Mouse Apple TV2 iPad Air
Супер, много съм доволен от това което ми казвате. Значи ще се действа по плана, който е в момента. Мерси за полезните съвети.