Проблем с камерата на Iphone 5
Проблем с камерата на Iphone 5
Здравейте на всички. Искам да споделя един мой проблем със задната камера на телефона ми. Преди около 5 месеца просто отказа да снима, показваше само черен екран и забиваше като натисна да направя снимка... тогава просто си казах че трябва явно да се смени камерата. След това тъкмо бях решил да я сменям и излезна новия софтуер, свалих го ъпдейтнах телефона и камерата се оправи....беше перфектна всичко работеше, и преди няколко дена пак стана същия проблем... не знам какво и става, ако някой може да помогне и да изкаже мнение ще ви бъда благодарен. 

Re: Проблем с камерата на Iphone 5
Без смяна на хардуера няма да мине, може да иска само откачване и закачване, но пак ще трябва разглобяване ...
Искаш да кажеш, че ако само я откачат и я сложат пак ще се оправи? И ако е така после дали пак ще се появява тоя проблем....
А дали ще вали на 21ви април и ако си взема чадър , няма да ми намокри краката дъжда 

Или ако се стисне силно кънектора на самата камера за няколко секунди може да реши проблема.
Но след това, дали ще вали на 21-ви,както спомена колегата...само един знае. Успех
Но след това, дали ще вали на 21-ви,както спомена колегата...само един знае. Успех

А бе то може да се оправи и ако му духнеш в жака за слушалките, ама най-добре е да мине през сервиз в който да намерят източника на проблема и да го оправят. Това е форум за техника, а не за вражалци.
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!