Корекция на буква в дума

Ако сте новобранец и имате iPhone или iPod touch отскоро, то тук е мястото, от което трябва да започнете (+ функцията за търсене на форума), преди да зададете за пореден път някой от най-честите въпроси!
Аватар
Matrata
Обратна връзка:

Корекция на буква в дума

Мнение от Matrata »

Здравейте,
Имам следния проблем когато объркам някоя буква в изписана от мен дума не мога да я редактирам маркира ми цялата дума а маркера се слага или пред думата или след нея. Къде бъркам?
Благодаря предварително от скоро съм с iPhone така че ще имам и други въпроси :)
Последно промяна от Matrata на 11 Ное 2015, 19:51, променено общо 1 път.
Аватар
gorgior

Re: Триене на буква в дума

Мнение от gorgior »

Задържаш пръста си върху маркера, до като не ти излезе кръгче с маркера вътре и го движиш леко в желаната посока.
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
Аватар
speeder

Мнение от speeder »

Също така не е зле да обръщаш повече внимание на граматиката в българския език. Всъщност при теб е крайно наложително.
iPhone 8 64GB
iPhone 6S 16GB
iPhone 5C 16GB
iPhone 3G 8GB
Аватар
Matrata
Обратна връзка:

Мнение от Matrata »

speeder написа:Също така не е зле да обръщаш повече внимание на граматиката в българския език. Всъщност при теб е крайно наложително.
Всъщност глупавото ти мнение няма нищо общо по темата
gorgior написа:Задържаш пръста си върху маркера, до като не ти излезе кръгче с маркера вътре и го движиш леко в желаната посока.
На теб ти благодаря стана. Извинявай че те пренебрегнах и първо отговорих на онези който в всички форуми гледат да се заяждат без да гледат да помогнат. Ти как разбра какво съм написал а той не можа, както и да е. Благодаря отново.
Публикувай отговор