Проблем с контактите някои нямат име.
Проблем с контактите някои нямат име.
Днес си купих Iphone 6 слагам си картата поглеждам контактите и установявам на пръв поглед, че не са всички като най-отдолу има такива без имена(само номера).
Re: Проблем с контактите някои нямат име.
Най-отдолу при мен са имената на кирилица, възможно е да е станало объркване от там
Iphone 6 Gold 16GB
Ipad Air 32gb wifi only
Macbook Air 11'' 128GB SSD 4GB RAM, model 2011
Apple watch sport 42mm
Ipad Air 32gb wifi only
Macbook Air 11'' 128GB SSD 4GB RAM, model 2011
Apple watch sport 42mm
Пробвах сим картата на 5S и всичко си е както трябва. Сигурно е някоя настройка в телефона.
-
Здравейте, аз искам да попитам тъй като ползвах 5-та, сега си взех 6 s, но и при двата като дам да ми се синхронизира телефонния указател със facebook, ми се синхронизират само номерата без снимките. Някой може ли да ми помогне как да го оправя? търсих в настройките на телефона, но не мога да го открия. Благодаря предварително!
здравейте,и при мен се получи същия проблем,на повечето контакти именната ги няма само номера какво може да се направи?
Аз ходих до iabalkata в мола , момчето там ме посъветва да си сменя картата с нова защото моята прирязането много леко беше наранен чипа. Предложи ми и ресет на телефона или нещо като преинсталиране. Смених си картата прехвърлих номерата и пак същото. Дадох му ресет и пак нищо. Поне с новата карта ми дадоха преходници за всички други карти( microsim,sim) и страта карта я сложих в друг телефон и така на номерата допълних имена. Ако намериш друг начин сподели.