Проблем с контактите някои нямат име.

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
limon4370

Проблем с контактите някои нямат име.

Мнение от limon4370 »

Днес си купих Iphone 6 слагам си картата поглеждам контактите и установявам на пръв поглед, че не са всички като най-отдолу има такива без имена(само номера).
Аватар
darkheroz

Re: Проблем с контактите някои нямат име.

Мнение от darkheroz »

Най-отдолу при мен са имената на кирилица, възможно е да е станало объркване от там
Iphone 6 Gold 16GB
Ipad Air 32gb wifi only
Macbook Air 11'' 128GB SSD 4GB RAM, model 2011
Apple watch sport 42mm
limon4370

Мнение от limon4370 »

Пробвах сим картата на 5S и всичко си е както трябва. Сигурно е някоя настройка в телефона.
tsvetelina_mitreva

Мнение от tsvetelina_mitreva »

Здравейте, аз искам да попитам тъй като ползвах 5-та, сега си взех 6 s, но и при двата като дам да ми се синхронизира телефонния указател със facebook, ми се синхронизират само номерата без снимките. Някой може ли да ми помогне как да го оправя? търсих в настройките на телефона, но не мога да го открия. Благодаря предварително!
stopp

Мнение от stopp »

здравейте,и при мен се получи същия проблем,на повечето контакти именната ги няма само номера какво може да се направи?
limon4370

Мнение от limon4370 »

Аз ходих до iabalkata в мола , момчето там ме посъветва да си сменя картата с нова защото моята прирязането много леко беше наранен чипа. Предложи ми и ресет на телефона или нещо като преинсталиране. Смених си картата прехвърлих номерата и пак същото. Дадох му ресет и пак нищо. Поне с новата карта ми дадоха преходници за всички други карти( microsim,sim) и страта карта я сложих в друг телефон и така на номерата допълних имена. Ако намериш друг начин сподели.
Публикувай отговор