Здравейте приятели,
Обръщам се към Вас, с желание да ми дадете някакво мнение по въпроса, за да знам как да процедирам. Имам Iphone 5 - 32 gb на почти 3 години вече. Вчера сутрин забелязах, че му има нещо на дисплея, че в горния му ляв ъгъл е леко надигнат. Помислих си: "3 години вече, нормално, сигурно съм го чукнал някъде, няма проблеми". Но до вечерта нещата ескалираха, екранът ми почна да се огъва отвсякъде и да се отлепя. Веднага спрях телефона и махнах долните 2 болта на панела, надигнах екрана и открих, че батерията на телефона е доста надута, оставих го така с отворен екран с идеята да не се чупи повече, ако се надува.
Пиша Ви с молба за някакъв съвет. За жалост в момента отсъствам от България за период от 6 месеца, а бях чел някъде, че дори и след изтекла гаранция от както имаха смъртен случай заради батерия, apple направо сменят телефоните с нови. Съмнявам се, че това е вярно, но все пак съм длъжен да попитам. Как според Вас е редно да процедирам? Да карам с измислен телефон 6 месеца, докато се прибера с възможност да ми сменят телефона или да си купя батерия и просто да я сменя и всичко да е наред с изключение, че екрана е леко надигнат, но мисля, че с новата батерия ще е наред?
Поздрави!
Надута батерия на Iphone 5, подмяна на апарат?
Re: Надута батерия на Iphone 5, подмяна на апарат?
Аз за смъртния случай и за подмяна на телефони за първи път чувам. Нещо не си разбрал май. Имаше някаква кампания на Епъл за смяна на батерии на iPhone5, но дали още е в сила трябва да си провериш сам. Батериите ги сменяват в всеки оторизиран сервиз на Епъл в целия свят, не е нужно да си в България.
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
Значи никой не сменя телефони така ли?
https://www.youtube.com/watch?v=fYzfGh7n2I8 и ставаше въпрос за това. Иначе смяната не е проблем и сам ще се оправя, вече и намерих къде продават батерии. Просто струва ли си да опитвам да ми сменят телефона или просто да си купя батерия? Мерси
https://www.youtube.com/watch?v=fYzfGh7n2I8 и ставаше въпрос за това. Иначе смяната не е проблем и сам ще се оправя, вече и намерих къде продават батерии. Просто струва ли си да опитвам да ми сменят телефона или просто да си купя батерия? Мерси
Ама кой ще ти смени телефон на три години? И за какво? Я прочети за тази риплейсмънт програма в сайта на Епъл. Но в сайта им - не в Ютуб
Благодаря ти много, просто купувам батерия и толкова 

Благодаря ти, но аз проверих не попада в тази серия

-
- Обратна връзка:
На мой познат му се беше надула така батерията. Помня, че го беше дал да го оправят и му смениха просто батерията. Нямаше проблем след това с телефона или с нея отново.
Безкрайното търпение поражда незабавни резултати. http://jardin.bg/