Здравейте! Пиша тази тема тук защото все пак Beats са продукт на Apple вече, а нямаме раздел за продукта. Имам Beats by Dre Studio с гаранция към техномаркет и сега забелязвам че пластмасата над единия спийкър е започнала да се чупи. Изненадах се защото ги пазя и като разгледах в интернет се оказва че не е единствения случай
http://i.ebayimg.com/00/s/MjI1WDIyNQ==/ ... G?set_id=2
Въпроса ми е някой има ли идея дали подлежи в България на подмяна това? В други страни чета че ги сменяват. Писах на Creative Center но не ми отговарят. Момчето в Tехномаркета ми измрънка нещо та ме изнерви и се чудя дали да им ги пращам към сервиза или мога да се подсигуря по някакъв начин. Благодаря ако някой има мнение
Счупени слушалки Beats
Счупени слушалки Beats
...за един по-съвършен свят...
*iPhone 6S 128GB, Apple Macbook Pro 15' 2012, Apple Watch Steel 42mm, iPod Shuffle 2nd gen*
*iPhone 6S 128GB, Apple Macbook Pro 15' 2012, Apple Watch Steel 42mm, iPod Shuffle 2nd gen*
Re: Счупени слушалки Beats
Оплакванията - там. Според ЗЗП, търговската ти гаранция е тяхна отговорност. Ако пак ти се "мръщи", пътят ти е към КЗП с подаване на жалба за отказ от обслужване.Имам Beats by Dre Studio с гаранция към техномаркет
"Мисля-значи съществувам"
Приеха стоката за сервиз без никъкви проблеми. Остава да видим дали ще я сервизират или ще ме обвинят че проблема е по моя вина. Както вече споменах този модел си има такъв дефект. В нета има много такива отзиви, като в другите страни ги подменят. Но сме България и няма да се очудя ако обвинят мен
Ако за някой представлява интерес, да знаете че бяха подменени с нови