за или против замяна на телефон

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
megi1611

за или против замяна на телефон

Мнение от megi1611 »

Здравейте,
Създавам тази тема защото мисля, че е интересна и се нуждая от мнение. Телефона ми е от 1 месец вече и горе в десния ъгъл се чува пукане когато се докосне или с пръст или с буза докато говоря ... и е доста дразнещо, но е временно. Появява се рядко но дразни. И сега въпроса ми е да го заменя ли или да си карам с проблема, пристеснява ме да не ми дадът използван или "НОВ" (ref.) телефон.

Ще съм благодарна ако получа мнение.

Поздрави, :)
kawabiker

Re: за или против замяна на телефон

Мнение от kawabiker »

Някой наясно ли е какво изобщо е значението на думата ref(urbished) та така всички ги разправят тези неща и конкретно авторката на темата ?
megi1611

Мнение от megi1611 »

Аз лично не смея да твърдя, че съм наясно но съм прочела някой неща. И защо така отговаряте, аз просто искам мнение.
Ако Вие сте наясно обяснете ми, за да съм запозната. Благодаря.
mbrizov

Мнение от mbrizov »

На мен през 2012г. в Creative center ми смениха 4S-ката. "Новият" телефон нямаше проблеми. Разбира се след 2 години употреба батерията взе да се скапва, но я смених и сега всичко е наред.
megi1611

Мнение от megi1611 »

Според повечето форуми тези ref. са много и здръжливи. Защото са тествани за повечето грешки коио биха се повяили и са изчистени по добре.
Аз попитах в Глобул - Теленор и казаха, че ги връщали нови телефони без проблем и за това все още не знам дали да го дам или да си остане така. O:-) O:-) O:-) O:-)
Аватар
gorgior

Мнение от gorgior »

А теб какво точно те притеснява? Защото аз не виждам смисъл от тази тема. Ако имаш проблем с телефона и смяташ, че биха ти го сменили - смени го и се успокой.
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
megi1611

Мнение от megi1611 »

Притеснява ме, че на всякъде пише, че телефоните които дават са използвани и върнати по други причини, и не бих искала да използвам нечий телефон. За това и направих темата ако има някой който го е направил и знае ли точно какви ги дават, че то мног неща пише но дали са вярни... а които е мина по пътя ще знае много добре. ;;)
Аватар
gorgior

Мнение от gorgior »

Значи пише в нета много неща по въпроса, ама не се знае дали са верни. Обаче, ако тук ги напишат Пешо, Тошо и Гошо - вече съмнения няма. :))
Първо: Аз мога да ти гарантирам, че на никой тук не му пука за това, дали ще си смениш телефона или не. Така че дали някой ще гласува с за или против, значение почти никакво няма.
Второ: Това с рециклираните телефони как мислиш става? Отивам аз и връщам телефон понеже не ми работи Пауър бутона. Заменят ми го с нов( понеже съм техен човек) и си отивам. След мен идваш ти - нещо ти пукало и скърцало. И те ти вадят моя телефон от преди малко и ти го дават. Така ли виждаш нещата? И как разбра, че си купила не рециклиран телефон още първия път?

Тези телефони за поправени и тествани за всякакви дефекти, преди да ги пуснат на пазара втори път. Външно по-нищо не се различават от нови.

Трето : Кой ти каза, че само защото от време на време нещо ти припуква в телефона - са длъжни да ти го сменят? Аз лично се съмнявам това да стане.
megi1611

Мнение от megi1611 »

1- Знам, че на никой не му пука, но аз просто пойсках мнение.
2-Не знам как става само предполагам, или поне от това което съм прочела си правя изводи
3-Това си е дефект от телефона APPLE знаят и за това когато попитах от мястото от където съм го закупила казаха, че веднага го заменят... и за това се питам с какъв го заменят. Това беше.
И не мога да си обясня, защото не можете просот да отговорите адекватно ако сте запознат а пишете заядливо. А ако не ви се отоговаря порсто не го правете.

Благодаря, Ви все пак.
Аватар
gorgior

Мнение от gorgior »

Нищо заядливо не виждам в постовете си, по-скоро иронично :)
Ако вместо да се обиждаш, вземеш да помислиш и вникнеш в написаното от мен, може и да разбереш защо темата ти е толкова безсмислена. Желая ти успех! :)
rmshterev

Мнение от rmshterev »

Здравей,

При мен се появи същия проблем,тела е купуван от плесио........сега е при тях за ремонт(2-ра седмица)наистина проблема е много дразнещ все пак говорим за цена около 2000лв.
Била дала инфо как се развиха нещата при теб?

Поздрави,
Iphone 6 64GB
Аватар
alexsoon

Мнение от alexsoon »

rmshterev написа:Здравей,

При мен се появи същия проблем,тела е купуван от плесио........сега е при тях за ремонт(2-ра седмица)наистина проблема е много дразнещ все пак говорим за цена около 2000лв.
Била дала инфо как се развиха нещата при теб?

Поздрави,

И аз имам същия проблем което си е дефект но няма да остана 2 седмици без телефон пък камоли повече.....
iPhone 3GS
iPhone 4S
iPhone 5
iPhone 5C BLUE
iPhone 5S GOLD
iPhone 6 SPACE GREY
iPhone 6S
iPhone 7 PLUS RED
rmshterev

Мнение от rmshterev »

Здравейте,

Колеги в петък(03.07.15) ми се обадиха от Плесио,телефона ми беше заменен с чисто нов!
Хиляди благодарности на момчетата от сервиза на Плесио =D> =D> =D>
Iphone 6 64GB
Аватар
Hack666

Мнение от Hack666 »

gorgior написа:Нищо заядливо не виждам в постовете си, по-скоро иронично :)
Ако вместо да се обиждаш, вземеш да помислиш и вникнеш в написаното от мен, може и да разбереш защо темата ти е толкова безсмислена. Желая ти успех! :)
Здрасти,gorgior,доста често влизам в Форума,но не съм активен,само четя, и ми прай впечатление едно....верно... или се заяждаш с некой..или се подиграваш.....дай малко по сериозно...тва в Щатските Форуми го няма(От личен опит знам..винаги помагат)
Нищо лично...и успехи
InsanelyMac Legend
GA-EP45-UD3LR-Mоdded XEON LGA 771 to 755
Radeon R9 280X Tri-X Toxic
OS X 10.10.5 OS X 10.12
iPhone 5 IOS 8.4 JB
iPhone 5 IOS 10.1.1(14B100)
http://www.insanelymac.com
Аватар
gorgior

Мнение от gorgior »

Здравей Hack666 (The number of the beast).
В българските форуми се пише и произнася "чета" , а не "четя" и "прави", а не "прай" и го давам сериозно на МАХ!
Аз съм потребител и в американски и в много други чуждестранни форуми и знам къде за какво става въпрос. Ако има нещо в постовете ми, което не е вярно можеш да ме цитираш и обвиниш в лъжа. Нищо лично. Поздрави!
Аватар
Hack666

Мнение от Hack666 »

gorgior написа:Здравей Hack666 (The number of the beast).
В българските форуми се пише и произнася "чета" , а не "четя" и "прави", а не "прай" и го давам сериозно на МАХ!
Аз съм потребител и в американски и в много други чуждестранни форуми и знам къде за какво става въпрос. Ако има нещо в постовете ми, което не е вярно можеш да ме цитираш и обвиниш в лъжа. Нищо лично. Поздрави!
Мерси за бързия отговор...и за поправките...ама и аз съм си селянин :)пак се заяде :)) опасен си братле...неа кой да те бутне тука...Ти си :))
нищо лично
InsanelyMac Legend
GA-EP45-UD3LR-Mоdded XEON LGA 771 to 755
Radeon R9 280X Tri-X Toxic
OS X 10.10.5 OS X 10.12
iPhone 5 IOS 8.4 JB
iPhone 5 IOS 10.1.1(14B100)
http://www.insanelymac.com
Аватар
gorgior

Мнение от gorgior »

Щом така казваш..... :)
Публикувай отговор