Търся алтернатива на pandion или Pidgin
Търся алтернатива на pandion или Pidgin
Здравейте, на работа за комуникация се използват тези приложения за чат. Нужно ми е алтернативно на тях но за Мак, за да мога да ги ползвам ако работя от вкъщи. при логването за тези въвеждам само акаунт и пас.
...за един по-съвършен свят...
*iPhone 6S 128GB, Apple Macbook Pro 15' 2012, Apple Watch Steel 42mm, iPod Shuffle 2nd gen*
*iPhone 6S 128GB, Apple Macbook Pro 15' 2012, Apple Watch Steel 42mm, iPod Shuffle 2nd gen*
Re: Търся алтернатива на pandion или Pidgin
не мисля че разбирам как трябва да работи... не ми се логва. Приложенитето си иска негова регистрация
Сваляш си го на телефона и си го активираш с номера. От настройки разрешаваш логване с комп и си регистрираш мейл към акаунта. После на компа действащ с мейла и паролата която си измислил. Вариант две - без регистриран мейл:
Отваряш приложението на телефона и в менюто намираш qr code scan. Отваряш приложението на компа, пускаш активация с qr code и го сканираш с телефона/даваш потвърждение. Това се прави на всяко ново пускане на приложението в компа - идеята му е ако ползваш чужд комп, да не оставяш лични данни.
Отваряш приложението на телефона и в менюто намираш qr code scan. Отваряш приложението на компа, пускаш активация с qr code и го сканираш с телефона/даваш потвърждение. Това се прави на всяко ново пускане на приложението в компа - идеята му е ако ползваш чужд комп, да не оставяш лични данни.
"Мисля-значи съществувам"
значи не се разбрахме какво ми трябва... няма да се получи с тази програма. искам да вкарам мейла който ми е на работа. на работа имаме сървър и като се логна с акаунта и паса виждам ИД-тата на всички колеги. алтернативата на андроид е Xabber нещо си, като там като се логнеш и директно излиза листа с колеги на линия.. с този Line няма да стане...