Проблем при разговор, когато е изключен 3G

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
aantov

Проблем при разговор, когато е изключен 3G

Мнение от aantov »

Здравейте, използвам услугите на iPhone 4S и от един месец насам се появи следният проблем:
При разговор започва едно много дразнещо бучене , независимо от това дали провеждам входящ или изходящ разговор. Отначало помислих, че проблемът е в МТел, чиито оператори ми казаха да си изключа 3Г мрежата. Отидох в офис на МТел, където ми смениха майкрокартата, но и това не помогна.
В последствие установих, че когато е в режим на включен 3G, то този проблем изчезва (т.е. няма бучене). Задължително обаче се появява, когато изключа 3G. От онзи ден бученето започна да се появява и при включен 3G.
Предполагам, че бихте ме посъветвали да го оставя на диагностика, за да се установи какъв е проблемът. За това бих ви помолил да ме насочите към сервиз, в който ще получа бързо, качествено и надеждно отношение. Благодаря!

П.С. разбира се, бих приел и други съвети. :)
Аватар
deian_deni
Обратна връзка:

Re: Проблем при разговор, когато е изключен 3G

Мнение от deian_deni »

Проблема да не е в говорителя ? Ако е в гаранция го занеси на сервиз или ги накарай да ти го сменят.
iPhone 4 16GB iOS 7.1.2
iPad 3 4G 64GB iOS 8.0.2
nacho11

Мнение от nacho11 »

Последно промяна от nacho11 на 23 Окт 2014, 22:30, променено общо 1 път.
Аватар
Alxx
supporter

Мнение от Alxx »

Забелязвам голяма компетентност в постовете ти. Ще бъдеш ли така любезен, да осветлиш нас, незнаещите, на каква база поставяш диагнози?
"Мисля-значи съществувам"
Публикувай отговор