Проблем с конденза на Iphone 3Gs !

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
karleja

Проблем с конденза на Iphone 3Gs !

Мнение от karleja »

Здравейте
Днес ми се случи нещо много странно след като почнах да се ровичкам из нета с моя Iphone 3gs изведнъж започна да прави проблеми с бутона за заключване все едно постоно се натиска и този проблем продължава вече няколко часа но също забелязох и отдзад на стъкалцето на камерата КОНДЕНЗ (абе все едно вътре си беше доста замаглено)
Оставих 1 час телефона изклучен и конденза на камерата се оправи но продължава проблема с бутона за заключване
И молбата ми е някои наясно ли е как мога да се справя с този проблем и въобще ако може да ми дадете някакви съвети
kerenski

Re: Проблем с конденза на Iphone 3Gs !

Мнение от kerenski »

конденза навярно се е появил от това че доста време е бил в ръцете ти. попринцип не би трябвало да е така но ако са се изпотили или нещо от сорта.а за бутона постоянно се заключва или направо се изключва,смисъл то вътре доколкото си спомням беше с една пластинка и най-вероятно е заяла и седи постоянно активен.за жалост нз какво да ти дам като съвет щом си го изключил и не се е оправило едва ли е софтуерен проблема.това е което ми идва на ум.ако някой е по-запознат...
iPhone 4 16GB -> Black -> ФО -> OS Version:6.1 -> Model:MC603GB/A -> Firmware: 04.12.05
Used apple devices: iPhone 2G, iPhone 3G, iPhone 4, iPhone 5, iPhone 6S :) and always JB..
karleja

Мнение от karleja »

Имам една идея
В интернет има доста клипчета как се отваря телефона и мисълта ми е да го отворя и да го оставя за 24 часа отворен (да се проветри)
Незнам да рискувам ли или не
А съм малко закъсал с парите и следващия месец незнам дали ще имам възможност да отделя 50-80 лв за сервиз
karleja

Мнение от karleja »

А някой може ли да ми каже как да спра софтуерно бутона и така да не ми се включва и изключва постояно
Аватар
DanteIX

Мнение от DanteIX »

Моя съвет е да не го ровичкаш сам, а да го занесеш в сервиз.
iPhone 8+ 64GB
iPad Mini 16GB WiFi
iPad Pro 9" 32GB WiFi
iMac, i7, 1TB fusion, 750 GT Sierra
Не съм джейлвал, не джейлвам, няма и да джейлвам!!!
Публикувай отговор