Здравейте! С IPad 2 wi-fi съм.Jailbreak-нат 5.1.1. . Та проблема... От около 2 седмици,когато опитам да update-на приложения (които са безплатни и са свалени от App Store) ми излиза грешка "Unable to download application" <app name> could not be installed at this time.Описание на прблема:
Цъкам "update" , бара на приложението започва да се пълни в процес "instaling", но когато стигне около 80% изписва горе-написаната грешка!Излизат ми два бутона "Retry" и "Done"!При натискане на Retry след около 15 сек. Ми изписва същото съобщение, а при Done остава така "забито". Това става с всяко едно приложение, което се опитам да update-на!И всички забиват и не може да се ползват.Рестартирах IPad-a , излезнах и влезнах от app store акаунта, проверих дали имам достатъчно място в storage. Единственото което оправя проблема е да изтрия "забилите" приложения и да ги инсталирам наново.Тогава няма проблем,но това далеч не ме устройва,защото се губи всичкия safe било то на игра или програма.Не намерих някой в BG форум с подобен проблем,а от чуждестранните не намерих точно решение- всички казват да триеш и да инсталираш наново! Понеже не помня какво последно съм направил/инсталирал преди да излезне този проблем не мога да си помогна.Останалото нещо което ми идва на акъл е App Store и VShare да се "карат" и update-a да не е възможен, защото приложенията искат да се update-ват от двете места!Моля помогнете!Наистина ми е важно,а сам явно не мога да се справя!Приемам всякакви съвети и коментари по темата!
Проблем с update на приложения от App Store!
Re: Проблем с update на приложения от App Store!
Някакви мнения по въпроса!В последствие направих reset на всички настройки,но не се оправи.
Е... стандартното. Рестор "на чисто"/"as new", без връщане на бекъп и всичко се добавя на ръка по отделно. Поне за момента за текущия iOS 6.1.2 има и джейл. Че после, в най-скоро време, като излезе 6.1.3 - няма да има за дълго време джейл сигурно. И после вече внимавай какви бози добавяш извън AppStore. 

iPhone 7Plus 256GB, 6Plus 128GB; iPad 3 Cellular 64GB
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3
* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3
* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
Оправих го! Махнах VVShare добавката от Cydia,както и изтрих въпросния Vshare Store!Повече няма да се занимавам с тия китайски глупости.
@Mitku ,мерси за съвета!