Здравейте,
интересува ме кои магазини в София продават техника на аппле. По-контретно искам да си купя нов MacBook Pro 13/15 с или без ретина дисплей.
Като магазини знам само iStyle на Витошка. Има ли други?
Пазаруване по интернет също е вариант, но не знам олнайн-магазини които предлагат.
При положение, че искам нова машина кой е най-изгодният вариант при закупуването й, имайки предвид, че път към чужбина няма да имам скоро.
Поздрави и благодаря предварително!
Магазини продаващи техника на Apple в София
Re: Магазини продаващи техника на Apple в София
-> Creative Center (официален сервиз... имат си и е-магазин)
-> Нов Мак (имат различни прилични отстъпки... например - 5% за студенти и преподаватели)
-> Дигитален Център
-> Public
-> Technomarket
-> Technopolis
-> iStyle
-> iAbalka
... и т.н. Къде е "най-изгодно" зависи от много неща. Някои нагъзини имат различни карти за отстъпки от различни странични партньори и т.н. Разгледай конкретно каквото те интересува и тъй...
-> Нов Мак (имат различни прилични отстъпки... например - 5% за студенти и преподаватели)
-> Дигитален Център
-> Public
-> Technomarket
-> Technopolis
-> iStyle
-> iAbalka
... и т.н. Къде е "най-изгодно" зависи от много неща. Някои нагъзини имат различни карти за отстъпки от различни странични партньори и т.н. Разгледай конкретно каквото те интересува и тъй...

iPhone 7Plus 256GB, 6Plus 128GB; iPad 3 Cellular 64GB
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3
* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3
* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.