Протектор за iPad 1st generation
Протектор за iPad 1st generation
Интересува ме дали протекторите за дисплей на iPad 2 стават за единица? Като изключим отворите за facetime камерата?
Re: Протектор за iPad 1st generation
Не виждам причина да не става. Размерът на дисплея и мястото на копчето са еднакви. Само дето ще имаш дупка на мястото на камерата на 2/3-ката. А и като гледам - те са си написани и трите иПад-а в описанието на съответния протектор. Аз лично бих ти препоръчал Cellular Line Ultra Glass for iPad - матово, против отблясъци... на всичките ми иДжаджи съм с таквоз. Има го например в нагъзин Public (в МОЛ-а в Младост, от където аз ги взех), а и по ТехноНагъзините съм гледал, че има CellularLine аксесоари. Май струваше към 25лв. за 1 бройка с 1 фолио Ултра Глас за иПад (а за иФон май беше към 15лв.)... е, има и доста по-евтини варианти и за по-малко пари, и с повече бройки в пакетчето, но според мен си заслужава и е много по-яко като не ти пречат отражения. 

iPhone 7Plus 256GB, 6Plus 128GB; iPad 3 Cellular 64GB
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3
* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3
* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.