Някой може ли да ме светне мога ли да си кача такова животно на iPad-а и ако може как и от къде?
Благодаря предварително!!!
Flash player for iPad
Flash player for iPad
MacBook Pro 13' OS X Lion
iPhone 4 iOS 5.0.1
iPad iOS 5.0.1
iPhone 4 iOS 5.0.1
iPad iOS 5.0.1
Re: Flash player for iPad
Искам да гледам една телевизия през него, и ми иска Флаш. Дали ще станат нещата ако кача някоя от тези които казваш?
iPhone 4 iOS 5.0.1
iPad iOS 5.0.1
iPhone 4 iOS 5.0.1
iPad iOS 5.0.1
Ще го пробвам. Благодарности
iPhone 4 iOS 5.0.1
iPad iOS 5.0.1
iPhone 4 iOS 5.0.1
iPad iOS 5.0.1
ако е БТВ не става с гореизброените браузъри.pneshev написа:Искам да гледам една телевизия през него, и ми иска Флаш. Дали ще станат нещата ако кача някоя от тези които казваш?
Iphone 6 Gold 16GB
Ipad Air 32gb wifi only
Macbook Air 11'' 128GB SSD 4GB RAM, model 2011
Apple watch sport 42mm
Ipad Air 32gb wifi only
Apple watch sport 42mm
Да задам въпрос. Ipad3 с инсталиран flash player неиска да пусне камерата......в кой сайт.... в Гепи (в каналите лайв видео). Малко странно въпросче, но една мацка иска да се излъчва. Дайте да помагаме, че говорим за топ момичето
После ще ме питате за ник и скайп, но да пуснем камерата първо за да се уверите. В скайпа камерата работи, а в Гепи изписва "Купете си камера".

и това доживях да прочета в този форум...DJBamby написа:Да задам въпрос. Ipad3 с инсталиран flash player неиска да пусне камерата......в кой сайт.... в Гепи (в каналите лайв видео). Малко странно въпросче, но една мацка иска да се излъчва. Дайте да помагаме, че говорим за топ момичетоПосле ще ме питате за ник и скайп, но да пуснем камерата първо за да се уверите. В скайпа камерата работи, а в Гепи изписва "Купете си камера".

да си беше купила андройдски таблет, флаша е зор работа на iOS устройствата, а сайта за който говориш бъка от него..
Iphone 6 Gold 16GB
Ipad Air 32gb wifi only
Apple watch sport 42mm
Ipad Air 32gb wifi only
Apple watch sport 42mm
Подарили
Но, айде като е по кафетата няма да се излъчва. Андроид от коя версия нагоре има флаш, ще се наложи да преинсталирам един таблет утре.