Запознати ли сте с т. нар. IQ тестове :)

За всякакви теми, спорове и коментари, които не са свързани с iPhone. Това е мястото да си говорите глупости (не в буквалния смисъл), независимо на каква тема или по какъв повод...
applefreak

Запознати ли сте с т. нар. IQ тестове :)

Мнение от applefreak »

Здравейте, колеги! Извинете, че първото ми мнение няма нищо общо с Iphone, но чета от доста време форума и реших тук да питам ;) Наскоро се запалих по IQ тестове и скоро смятам да се пробвам в Менса. За целта обаче искам да потренирам в интернет. Направих доста тестове, но всички ми изглеждат различни. Едни са много лесни, а други много трудни. Дали знаете някой тест в интернет, който се доближава максимално до тестовете на менса? Моля, нека пишат потребители, които са правили такъв тест ;) Благодаря предварително!

Тук намерих един тест за интелигентност, който се доближава до това, което искам аз :)
Последно промяна от applefreak на 15 Май 2012, 16:47, променено общо 1 път.
Аватар
gorgior

Re: Запознати ли сте с т. нар. IQ тестове :)

Мнение от gorgior »

То тук 80% от потребителите, ако им дадеш тест за преминаване от трети в четвърти клас няма да го решат. Една позната беше решавала такива тестове, но е в Швеция. Ако успея да се свържа с нея ще поискам да ги качи някъде и ще ти ги пратя. :)
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
foxigri
Обратна връзка:

Re: Запознати ли сте с т. нар. IQ тестове :)

Мнение от foxigri »

Миля, че ако се потърси в гоогле може да се намери.
Публикувай отговор