Телефон за контакти: 0887 887 887 и да не ме будите през нощта!
Не работеше толкова късно.tribaleo написа:Трябваше да отидеш до магазина може да имат някаква информация за собственика
Веднъж бях спрял на едно кафе в София (бях на 18, още непозната за мен, с чисто нова 5-ца, взета преди има-няма 1 час), та реших да се почерпя... Тогава много обичах да ходя с едно куфарче, в него бях сложил документите на колата, както и резервните ключове. За няма и 30 минути, докато си пийна кафенцето, задния прозорец на колата беше счупен и куфарчето го нямаше. Крадецът явно е мислил, че ще намери кеш, ама не - видял е че са само листове и документи и ги хвърлил на земята и побягнал. Когато отидох до колата една баба на около 65-70 години беше събрала и подредила нещата и чакаше до задната врата. От този момент се заклех всичко, което намеря, да го връщам, само като си представя какво можеше да се случи...Iphone4 написа:Евала човек ама това е 64 гб 4с бягаай
Ако искаш имам хора в Глобул ако има варянт ще го издириме по IMEI купувача и да си върне детенцетоiCeco написа:Току-що от Глобул ми казаха, че не могат да разкриват лични данни на купувачи, освен това нямало и подадено оплакване за изгубен телефон към оператора, нямало в този период от време и подаване на заявление за блокиране на СИМ карта, а и картите се активирали до 24 часа след купуването им и за това човека сега си има валидна карта без телефон, смятат, че той е мушнал картата веднага и телефона е изписал невалиден СИМ, при което той я е изкарал и го е ползвал като iPod в мола за вечерта и вследствие го е загубил. Предложиха ми да оставя телефона и ако дойде някой да си го търси, да му го дадат. Разбира се не оставих телефона, най-малко човека ще отиде в магазина на мобилния оператор да си търси телефона, а и те надали ще сравнят IMEI-ите.
Е,аде де малко повечко от колкото за 2 бири саiCeco написа:Майната му на iPhone-а, имам си 4с, 1500лв. пари ли са :/Iphone4 написа:Евала човек ама това е 64 гб 4с бягаай
Много хубава тема, поздравленияiCeco написа:Вчера, дата 18, в МОЛ Пловдив, около 21:50 в мъжката тоалетна намерих посочения телефон! iPhone-а е с оригиналния стикер-протектор отзад, без никаква СИМ карта в него, няма записани номера, което ме навежда на мисълта, че е прясно купен от магазина на Глобул в мола и злощастно изгубен. На цвят е черен, 64GB. В апарата има само 2 снимки на кока-коли от Мак Доналдс, снимани във мола. Връщам само ако ми се покаже кутията и в действителност IMEI-а съвпада. Желана награда: 2 бири Heineken!
Телефон за контакти: 0887 887 887 и да не ме будите през нощта!