Въпрос за MS Excel comments на Iphone

Информация за всички приложения, специално предназначени за iPhone или iPod touch. Вижте какво ново и интересно може да качите на вашето любимо мобилно устройство...
dan3ata

Въпрос за MS Excel comments на Iphone

Мнение от dan3ata »

Значи проблема е следния: търся програма която освен да може да разглежда файловете правени на Excel и да показва коментите в клетките. Видях че на Blackberry ги показва точно както на PC-то но пробвах какво ли не за Iphone и нищо. А ми е много ама много важно. В Quickoffice Connect Mobile Suite ,
Quickoffice Mobile Office Suite и QuickOffice® Qucksheet (Excel Spreadsheets, Email & Wi-Fi) не намерих начин за това! :(
Благодаря на отзовалите се ! Поздрави!
Аватар
b00k

Re: Въпрос за MS Excel comments на Iphone

Мнение от b00k »

Пробвай с Documents to Go или само Docs to Go. Аз я имам инсталирана за ms office файловете. Току що пробвах, като цъкна на някоя клетка на която примерно има число "1221" от горе пише как е получено. Примерно SUM(B6:C9). Ако това търсеше.
Аватар
fan76
Обратна връзка:

Мнение от fan76 »

Или quickoffice !
iPhone 3GS Black / 16GB /IOS 4.2.1 /BB 05.13.04 ФЗ
dan3ata

Мнение от dan3ata »

Всъщност търся нещо друго, ако влезете в Excel и в маркираната клетка дадете десен бутон в контекстното меню има Insert coment. Този комент стои горе в клетката като червено триъгълниче и се показва като допълнителна информация едва когато посочите отново клетката с курсора. Трябва ми програма която освен елементарно разглеждане на Excel-ски файлове да поддържа и това. ?:-/
victor11

Мнение от victor11 »

Мога да ти подскажа заобиколен начин да вкараш коментарите си. Към формулата в клетката добавяш:

Код за потвърждение: Избери целия код

+N("тук пишеш коментара")
Тъй като коментарът е стринг, N ще връща винаги 0, така че няма да влияе на резултата.

Edit: Интересното е, че като го пиша ръчно не го приема. Трябва да чукна върху иконката пред полето за въвеждане на формула и да го избера от функциите (става въпрос за QuickOffice)...
Edit 2: Ама съм и аз... При недефинирана клетка е нормално. I-)
Публикувай отговор