iPod Touch 2G iOS4 dоwngrade

Мултимедийният аудио и видео плейър iPod touch се явява нещо като малкият брат на iPhone. Устройството разполага с голяма част на функциите и възможностите на мобилния телефон, може да изпълнява софтуер, да се ползва за музика и филми и за браузване в интернет.
Аватар
johny_b3
Обратна връзка:

iPod Touch 2G iOS4 dоwngrade

Мнение от johny_b3 »

Здравейте, искам да ви попитам дали има някаква надежда да dwngrade-на iOS 4.2.1 до iOS 3.1.3.

Нямам абсолютно нищо запазено, до колкото прочетох е трябвало да имам "SHSH".
Има ли някакъв начин да го оправя или да преглътна тежката iOS4? :(

П.П. iPod Touch 2G 16GB [MB] (седи в DFU режим и чака, докато търся решение на проблема)
Аватар
uomoto

Re: iPod Touch 2G iOS4 dwngrade.

Мнение от uomoto »

Ако наистина е MB модел ще стане ;)
Само ми кажи каква грешка ти дава при рестор.
Качи му първо 4.2.1 , после го вкарай в ДФУ,за да понижиш към желаната от теб iOS и трябва да си сигурен,че не е пипано по host файла..
Аватар
badder

Мнение от badder »

Странна работа. Аз съм с Ipod 2G 3.1.2 и искам да го направя точно с 4.2.1... Чудя се ти защо бягаш от него? Можеш ли да ми кажеш каква е разликата повече плюсове или минуси има новия firmware.
Аватар
lian

Мнение от lian »

Потърси малко в форума и ще разбереш,не може всичко на готово.
azey

Мнение от azey »

badder написа:Странна работа. Аз съм с Ipod 2G 3.1.2 и искам да го направя точно с 4.2.1... Чудя се ти защо бягаш от него? Можеш ли да ми кажеш каква е разликата повече плюсове или минуси има новия firmware.
А ще ти кажа ,че под-а ме кефи повече с 4.2.1 ,незнам какво е писано по-темата ,но аз съм накатерил сумати и работи на пода ,а той продължава да лети ,дори с включен ,мултитаскинг и уолпейпър,така че не се колебай да качваш 4.2.1 ,само си запази SHSH ,ако решиш после да се връщаш ,а и игрите и програмите ,които изискват 4.Х+ ,ще ти тръгват ,така че смело ъпвай !!!! :) :) :)
Аватар
johny_b3
Обратна връзка:

Мнение от johny_b3 »

[/quote] А ще ти кажа ,че под-а ме кефи повече с 4.2.1 ,незнам какво е писано по-темата ,но аз съм накатерил сумати и работи на пода ,а той продължава да лети ,дори с включен ,мултитаскинг и уолпейпър,така че не се колебай да качваш 4.2.1 ,само си запази SHSH ,ако решиш после да се връщаш ,а и игрите и програмите ,които изискват 4.Х+ ,ще ти тръгват ,така че смело ъпвай !!!! :) :) :)[/quote]

Айде стига да е летял а? А тоя лаг дето го получаваш при разлистване на страниците летене ли е? Решението е едно - 4.2.1 без инсталиране на опцията за wallpaper и карате с ръчно направени от вас теми:
http://www.codethemed.com/signin/?goto=create
Айподите 2-ра гернерация умряха със слагането на 4.2.1, просто няма бъдеще за тия машинки, освен по посочения от мен начин. Дори не бих ъпдейтнал до по-нова версия на firmware-a, освен ако не видя, че има performance improvements.
Публикувай отговор