Smile Alarm for iPhone
Smile Alarm for iPhone
Smile Alarm e прогама за iPhone, създадена от българи
Най-общо казано става въпрос за аларма с игрички - потребителя си настройва аларма, може да си избере музика от iPod library-to и избира игри (в момента 8), които да изиграе, за да се поразсъни, но има и доста други функции. Който желае, нека да ми пише и ще му пратя promo code за безплатен download. Ето линк към програмата: http://smilealarm.com . Ако на някой му хареса, много ще се радвам на положителен rating или review в AppStore 
Последно промяна от cpprulez на 12 Апр 2012, 11:15, променено общо 5 пъти.
My App: Smile Alarm for iPhone
-
deadlyattack
Re: Pro Alarm
много добра идея, аз съм заинтересован
довечера ще ми върнат ипода от сервиз и ще я намеря

довечера ще ми върнат ипода от сервиз и ще я намеря
Hello, DeadlyAttack
Пратих Ви Promo Code на лични
лек ден 
Много яко проложение братле !
вече го пробвах и работи без забележки 
- iviubaveca
Изглежда доста хубаво утре или вдругиден може да си я купя
Дано си заслужава 
- iPhone 3GS [ФЗ] 16 GB 4.0 JB
iPhone 4G [ФЗ] 16 GB 4.2.1 JB [waiting for unlock]
Мерсиiviubaveca написа:Изглежда доста хубаво утре или вдругиден може да си я купяДано си заслужава
- iviubaveca
Благодаря много сутринта ще я пробвам

- iPhone 3GS [ФЗ] 16 GB 4.0 JB
iPhone 4G [ФЗ] 16 GB 4.2.1 JB [waiting for unlock]
Аз имах подобен будилник с формата на кубче и отгоре пъзел с 4 плочки и като звънне трябва да наредиш 4-те плочки отгоре за да спре алармата, счупих го в пода още на 2-рия ден, просто след пиянска вечер и 4 плочки са ти много размисъл, а има по-лесен вариант - гранитогрес! 
iPhone 4, iOS 5.0, M-tel, ФЗ.
iPad 2, iOS 5.0,
HTC HD2
iPad 2, iOS 5.0,
HTC HD2
@Dean1 - Благодаря
Искате ли код? 
@Zzipper - не поемам отговорност за счупени телефони
@Zzipper - не поемам отговорност за счупени телефони
Здравей, от известно време си търся подобна програма, дали ще може да ми пратиш код.
Мерси !

Мерси !
Done, на личниDeluxBG написа:Здравей, от известно време си търся подобна програма, дали ще може да ми пратиш код.
Мерси !![]()
Здравей и аз търся подобно приложение, може ли промо код и за мен
Благодаря
Здравейbarlio написа:Здравей и аз търся подобно приложение, може ли промо код и за менБлагодаря
Е нека и от Apple си починат малко
Няма проблем ще почакам, благодаря ти за отговора.
Върнаха се на работа по-рано от съобщенотоbarlio написа:Е нека и от Apple си починат малкоНяма проблем ще почакам, благодаря ти за отговора.
Дръпнах програмката, много е добра и ползотворна
Браво за услията и идеята, това е най-интелигентно направената програма за това устройство която видях. Аз като цяло доста съм разочарован от великото устройство ай фон (ай сиктир), именно защото липсват такива основни функции в телефона като например да се будиш с mp3-ка и куп други недомислия и липси на функции и възможности, които се срещат дори в най-елементарните телефони за по 9 кинта. В този ред на мисли може ли да ми препоръчаш програма за контрол на акселеометъра, примерно да изключва звука при входящи пожиквания когато го обърна и разни други екстри на акселеометъра.
Благодаря ти!barlio написа:Дръпнах програмката, много е добра и ползотворна![]()
Браво за услията и идеята, това е най-интелигентно направената програма за това устройство която видях. Аз като цяло доста съм разочарован от великото устройство ай фон (ай сиктир), именно защото липсват такива основни функции в телефона като например да се будиш с mp3-ка и куп други недомислия и липси на функции и възможности, които се срещат дори в най-елементарните телефони за по 9 кинта. В този ред на мисли може ли да ми препоръчаш програма за контрол на акселеометъра, примерно да изключва звука при входящи пожиквания когато го обърна и разни други екстри на акселеометъра.
Ооо страшна идея брато!! От кога търся нещо подобно
ако може прати един промо код да я пробвам 
http://soundcloud.com/kossov/into-the-deep
Само слабите се стремят към порядък...силните владеят хаоса!
Само слабите се стремят към порядък...силните владеят хаоса!
Thankspipera написа:Ооо страшна идея брато!! От кога търся нещо подобноако може прати един промо код да я пробвам
един код може ли 
-
blackadder
Едно питане, алармата работи ли в "спящ" режим или трябва да е активна за да ме събуди?
Hiblackadder написа:Едно питане, алармата работи ли в "спящ" режим или трябва да е активна за да ме събуди?