Отваряне на прикачени файлове от e-mail

Ако сте новобранец и имате iPhone или iPod touch отскоро, то тук е мястото, от което трябва да започнете (+ функцията за търсене на форума), преди да зададете за пореден път някой от най-честите въпроси!
kiro7615

Отваряне на прикачени файлове от e-mail

Мнение от kiro7615 »

Някой знае ли как се отварят прикачени фаилове примерно doc. от електронната поща.
телефона е 3 GS 16 GB с OS 3.1.3. мисля, че телефона е джейлнат защото има Cidya. Натискам върху прикачения файл и изписва съобщение, че не може да се отвори. PDF прикачени файлове ги отваря. Пощата ми е в абв.бг ако има значение. Инсталирал съм Documents To Go-premium 3.3.0 като си мислех, че ще мога да ги отворя чрез нея ама не знам как. Ако някой знае моля да обясни.
victor11

Re: отваряне на прикачени файлове от e-mail

Мнение от victor11 »

Пробвай с друга поща.
kiro7615

Re: Отваряне на прикачени файлове от e-mail

Мнение от kiro7615 »

Пробвах с Gmail и стана. Жалко, че с абв.бг не става - там са ми всичките контакти и писма. Няма ли начин да стане и с абв.бг или не се поддържа от айфон тази поща?
И ако може някой да обясни как мога да качвам / свалям на телефона word i excel документи от компютъра и от интернет, да ги обработвам и да ги пращам по ел. поща.
victor11

Re: Отваряне на прикачени файлове от e-mail

Мнение от victor11 »

Проблемът в случая е в abv.bg - препращай си писмата, които ти трябват, на другата поща и си решаваш проблема. :)
По втория въпрос - ползвай примерно QuickOffice. Има си и тема за него - потърси я с търсачката.
Публикувай отговор