Проблем след смяна на СИМ карта

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
zviaraD

Проблем след смяна на СИМ карта

Мнение от zviaraD »

Чудих се, чудих се къде да я сложа тая тема, и викам айде в общите неща, че няма секция "Проблеми".
Та: не съм си платил мтел, и понеже всичкото контакти са ми в телефона, смених картите - сложих си глобулската в гейския продукт. Проблема се появи, след като показвах на един шушляк как може да се сменя интерфейса с български от английски. Когато някой ми звъни, телефона тотално блокира - замръзва на тапета и ънлок слайда, и върти часовничето в средата, изписва кой ме търси, но не мога да вдигна. Дори с 2 пъти слийп бутона - пак не става. Тотален блокаж. Спират да ми звънят - телефона се разблокира, отключавам го, пише - 1,2,3, там колкото са пропуснати позвънявания. Не звъни, а само свети, и не вибрира, нищо. Сим картата ми е локната с ПИН, първия път си го вкарах коректно, всичко по правилата на играта. Другата карта някъде съм я замотал, не мога да я намеря и да я върна пак, за да видя дали ще прави същия проблем. А не смея рестор, ни ресет ол сетингс, че съм се назобил с нови телефонни номера, и програми (жив да е Адамво, неговата casual линия за презервативи, както и сорса му), обаче не ми се преинсталл наново всичко и да се качвам на 1.1.4. Седя си на 1.1.3. Некви идеи? Ако намеря карттата на мтел, веднага ще я сложа и дано се оправи, ако искате ще споделя, но няма да разбера от къде идва проблема. Освен да махна ПИН кода на глобулската, да рестартна и да видя пак. А... да.. смених картите без да изключвам телефона, но пък после го гасих тотално от тока... Шантава работа... :shock:

Edit: Махнах ПИН кода. Чакам някой да ми се обади, да видим. Интересното е, че като набирам аз, ми дава любимото "Call forwarding" :shock:
Edit: Не става, блокажа си е налице... :twisted:
Последно промяна от zviaraD на 18 Апр 2008, 10:38, променено общо 2 пъти.
Преди да се сърдите за намеси в постовете си, прочетете ТУК
stone cold

Re: Проблем след смяна на СИМ карта

Мнение от stone cold »

на мен ПИН кода ми е правил проблеми
след махането се оправиха нещата
пробвай най напред с неговото маа`не
iphone 3G/8Gb firmware 2.2 by Alveliky
MacBook Black user
Аватар
aveliky
Обратна връзка:

Мнение от aveliky »

За съжаление и аз имах същия проблем и кво ли не мъчих но само рестор оправи нещата.
tonko

Мнение от tonko »

Аз имах същия проблем, но след като рестартирах телефона - всичко си дойде на мястото и оттогава не ми го е правил този проблем. Аз обаче съм с 1.1.4
iTonko 1.1.4
Публикувай отговор