Аксесоари
Аксесоари
Купих си едни слушалки от "istyle" за ipfone 3gs 32G. Та слушалките се много готини на външен вид,имат бутон за спиране и пускане,за отговор ако те търсят,тапите можеш да ги сменяш по размер ама много лош звук вадят направо имама чуство че няма никакъв бас ,нещо много слабо ми звучат като качество на звука.Моля някой око има такива или ползва други да сподели че дадох 140 лв. Ако не да ходя да ги връщам у време .. Мерси.
Re: Аксесоари
Откакто преди година и нещо си купих едни AKG, не искам и да чувам за други! Работиха ми и на други телефони и на Айфона сега. Не създават никакви грижи, вадят перфектен звук и са издръжливи, на всичкото отгоре и като цена са съвсем достъпни (дадох 25 кинта за тях) Лошото е че няма никакво управление на тях ( не можеш да командваш по никакъв начин телефона), но пък саунда си го бива 

"Legio Patria Nostra"
Ако искаш бас вземи си от магазин на Сони едни тапи от 40 лева, вадят бас като в кино
За тея става дума :

За тея става дума :

iPod Touch 2g 3.1.2 Jailbroken ! with SwitchEasy RebelTouch
Съгласен съм с Xplode - тези слушалки са невероятни по съотношение цена/качество. Вадят страхотен звук и са само 40лв. Има ги в Техномаркет.
Щом не си доволен от закупените от iStyle, провери какви са условията за връщане. По принцип срокът е 1 седмица, ако пазиш касовата бележка и не си разопаковал продукта.
Щом не си доволен от закупените от iStyle, провери какви са условията за връщане. По принцип срокът е 1 седмица, ако пазиш касовата бележка и не си разопаковал продукта.