Полезни и подробно описани съвети за изпълнение на редица важни задачи с iPhone, ръководства как да се справите с даден проблем или да работите с определена функция. Всичко, което ви е необходимо за ефективна работа и ползване на възможностите на мобилния телефон на Apple.
ToolJail е програмка за Windows, която ви предоставя необходимите ръководства и инструменти за джейлбрейк/отключване на вашия iPhone и iPod Touch. Съдържа всички необходими ръководства относно джейлбрейк, отключване, проверка на iBoot (версията bootrom), дали моделът ви е MC (за iPod Touch 2G), дали имате запазени ECID SHSH и т.н.
Забележка: Това не е инструмент за джейлбрейк или отключване! Програмата просто ви дава възможност да проверите дали за вас е това е възможно и ви дава необходимите напътствия и линкове към необходимите за целта инструменти.
Е, идеята е вместо да се пускат многократно задавани въпроси, да я ползват за ориентиране - да извлекат нужната информация за машинките си, след което би трябвало безпроблемно да открият нужните им ръководства във форума.
Сега за моето устроиство няма джайлбреик и така ми изписва и програмата, мисълта ми е когато излезе джайлбреика програмата ще ми покаже ли че вече е възможен джайлбреика.