Ако ви е омръзнало да гледате стандартния интерфейс на iPhone или iPod touch вече може да го разнообразите, променяйки разнообразни графични елементи и иконите за стартиране на приложения.
Много се извинявам за въпроса. Изтеглих част 1, но ако се намери някой да ми обясни как да ги кача... Много мерси!
С програма чрез РС (каква?) или чре WiFi?
:oops:
samsone написа:Много се извинявам за въпроса!!!Изтеглих част 1,но ако се намери някой да ми обясни как да ги кача...Много мерси!
С програма чрез РС (каква?) или чре WiFi????
:oops:
iPhoneBrowser инсталираш и после влизаш в /var/root/library/summerboard/themes/ и мяташ папките там.
iPhone 4S 32GB 5.0.1
MacBook Pro Multi-Touch Trackpad, Intel Core 2 Duo, HD 120GB, RAM 4GB up to 8GB
Напоследък във френското репозитори SOSiPhone излизат доста приятни темички, обаче като ги инсталирам ми променят само половината от иконите (стандартните). Пробвал ли е някой от тези теми и ако има лек какъв е?
Предлагам ви няколко теми които намерих и ми харесаха!
A ето и линк за тях: http://rapidshare.com/files/112293092/Temi.rar
update: 2 или 3 от темите обаче са на италиански и трябва да поправите имената на иконите на английски, за да се сменят оригиналните
Последно промяна от naynick на 03 Май 2008, 23:44, променено общо 1 път.
Здравейте,
Е добре де защо след като съм направил всичко както сте обяснили и като влеза в SummerBoard>Theme и като сменя на желаната тема, след това като натисна home бутона и след това ми прави като рестарт и съм със същото, не се е променило ама нищо? Моля ви помогнете с fw1.1.4 съм.
Благодаря ви
BombSight написа:Здравейте,
Е добре де защо след като съм направил всичко както сте обяснили и като влеза в SummerBoard>Theme и като сменя на желаната тема, след това като натисна home бутона и след това ми прави като рестарт и съм със същото, не се е променило ама нищо? Моля ви помогнете с fw1.1.4 съм.
Благодаря ви