iOS 6
-
Re: iOS 5.0/5.0.1/5.1
Май има нещо променено в звука - поне вчера алармата за събуждане ми се стори по-тиха. Не знам дали е умишлено или не, или си въобразяваме, но другаде не видях да има такива оплаквания. Ако силата на звънене не ви е докрай, просто я усилете с 1-2 нива, аз така направих. Относно батерията - може би има промяна. В момента показателите ми са usage - 3 часа и 16 минути; standby - 2 дни и 3 часа; батерия - 59%. Usage-а е разговори, интернет, почти неизключван wi-fi, 3g - изключено.
Супер е новата версия! Батерията държи повече:
- stand by - 2 days 1h
- usage - 2h
-68%
С изключено 3G и всичко друго включено!
- stand by - 2 days 1h
- usage - 2h
-68%
С изключено 3G и всичко друго включено!
iPhone 6+
Колега, на едно и също ниво на силата на звука има разлика. Защо да го давам на макс, при положение, че преди на половина ми звънеше сравнително силно? За мен това е бъг, защото не се среща при всички този проблем.JoroNikolov написа:Май има нещо променено в звука - поне вчера алармата за събуждане ми се стори по-тиха. Не знам дали е умишлено или не, или си въобразяваме, но другаде не видях да има такива оплаквания. Ако силата на звънене не ви е докрай, просто я усилете с 1-2 нива, аз така направих. Относно батерията - може би има промяна. В момента показателите ми са usage - 3 часа и 16 минути; standby - 2 дни и 3 часа; батерия - 59%. Usage-а е разговори, интернет, почти неизключван wi-fi, 3g - изключено.
А дано има оправия.
-
Sovar, просто предлагам някакво решение, защото ако при всеки ъпдейт ще ги мислим тия телефони, то живота ни ще мине само в мисли за тях. Иначе не намирам никъде другаде да се споменават подобни оплаквания, което е странно.
Още двама колеги се оплакват във форума от същия проблем.JoroNikolov написа:Sovar, просто предлагам някакво решение, защото ако при всеки ъпдейт ще ги мислим тия телефони, то живота ни ще мине само в мисли за тях. Иначе не намирам никъде другаде да се споменават подобни оплаквания, което е странно.
При мен също го има това , мелодията marimba при мен е уникално тиха и се наложи да сложа онзи мотор, който се форсира
, малко е гадно, но свикнах с бръмченето 

before
iPhone 2G 8GB, iPhone 2G 16GB,iPhone 2g 8gb,iPod Touch 2g 16gb,Nokia E52,Nokia E72,HTC wildfire,HTC Touch pro 2,iPhone 3gs 16gb x2,iPhone 4 16GB,iPhone 4 32GB [GLOBUL]
now
iPhone 2G 8GB,3.1.3
Samsung Galaхy S3 4.1.2
Macbook Pro 15" early 2008 - 2.4Ghz dual core,4GB Ram,8600GT 256mb,10.7.5 Lion
iPhone 2G 8GB, iPhone 2G 16GB,iPhone 2g 8gb,iPod Touch 2g 16gb,Nokia E52,Nokia E72,HTC wildfire,HTC Touch pro 2,iPhone 3gs 16gb x2,iPhone 4 16GB,iPhone 4 32GB [GLOBUL]
now
iPhone 2G 8GB,3.1.3
Samsung Galaхy S3 4.1.2
Macbook Pro 15" early 2008 - 2.4Ghz dual core,4GB Ram,8600GT 256mb,10.7.5 Lion

Някой с 3ГС да каже как е батерията или всички сте със 4+ 

http://soundcloud.com/kossov/into-the-deep
Само слабите се стремят към порядък...силните владеят хаоса!
Само слабите се стремят към порядък...силните владеят хаоса!
аз съм с 3gs: без 3Г
Usage : 2 h 44 Min
Standby : 1day 14 h
използвал съм wi-fi и малко игри ... батерията ми е на 55%, определено е доста по-добре от 5.0.1. Упдейтваи
Usage : 2 h 44 Min
Standby : 1day 14 h
използвал съм wi-fi и малко игри ... батерията ми е на 55%, определено е доста по-добре от 5.0.1. Упдейтваи

-
след jailbreak работи много добре 5.1.
Батерията държи доста за момента.
Батерията държи доста за момента.
Iphone 4 16 GB Neverlock
Поради бъгове,които съм описал в предните постове се върнах на 5.0.1
Когато бях с 5.0.1 бб 04.11.08 батерията ми падаш бързо.С 5.1 мога да кажа,че е много добре откъм батерия.
Сега съм ц 5.0.1 бб 04.12.01 и батерията продължава да е супер
Ще чакам 5.2 или там как ще го нарекът.
Когато бях с 5.0.1 бб 04.11.08 батерията ми падаш бързо.С 5.1 мога да кажа,че е много добре откъм батерия.
Сега съм ц 5.0.1 бб 04.12.01 и батерията продължава да е супер

Ще чакам 5.2 или там как ще го нарекът.
Привет Колеги,
Под " звука е доста по-тих" имате в предвид звука на аларма и звънене или звука в слушалката при разговор? А как е звука през говорителя при гледане на клип примерно?
Мерси за вниманието и поздрави.
Под " звука е доста по-тих" имате в предвид звука на аларма и звънене или звука в слушалката при разговор? А как е звука през говорителя при гледане на клип примерно?
Мерси за вниманието и поздрави.
iPhone 6 16GB Space Grey, iOS 8.1.1, ФO
iPad Air 2 WiFi 16GB + 4G
Звук при звънене, когато някой те търси.
-
При звънене само, другото си е нормално според мен. Между другото, Sovar, ти като ресторна, върна ли после бекъп, или започна съвсем на чисто?
Така, като излезна iOS 5.1, направо го update-нах през телефона, защото нямах време да правя чист restore. Резултата беше катастрофален. Батерията се държеше по-зле и веднага забелязах проблема със звука. На следващия ден си направих чист restore с "New device", никога не правя бекъп при чист restore.JoroNikolov написа:При звънене само, другото си е нормално според мен. Между другото, Sovar, ти като ресторна, върна ли после бекъп, или започна съвсем на чисто?
Батерията дава доста добри показатели при положение, че използвам доста телефона и винаги е с включено 3G или Wi-Fi. Разбира се, има и активни Notification и прочие.
Това е при мен, просто се дразня на звука ....
А имали ли сте следния проблем при 5.0.1:
при получаване на SMS или Imasage сигнала е двоен/застъпващ се? Все едно две съобщения едновременно. Аз го забелязах и го оправях с рестарт на телефона. Онзи ден сигнала стана троен даже
. Оправих го пак с рестарт на телефона. Та колеги има ли го този бъг и при 5.1?
при получаване на SMS или Imasage сигнала е двоен/застъпващ се? Все едно две съобщения едновременно. Аз го забелязах и го оправях с рестарт на телефона. Онзи ден сигнала стана троен даже

+1 и аз имам този проблем 

Многе ме дразни мен. Не знам как да го оправя, но определено не си е работа да го рестартирам всеки път. Сега като се замисля обяче, не си спомням дали го правеше преди да го джейлна
.

Не мога да разбера как всеки път като излезе нова версия се почва едно и също нещо. "Колеги моля помогнете". Кому е нужно да си скапваш телефона при положение, че има тема как се джелйва, в тая пише от сто човека какво трябва и не трябва да се прави 
Онзи ден ъпдейтнах на 5.1. Още същия ден като излезе. През телефона ми таймаутна 2 пъти сървъра им, за това го ъпдейтнах през iTunes и всичко мина много бързо и точно. Постоях няколко дена без джейл. Открих добра разлика в поведението на батерията. Определено stand by времето за употреба се увеличило драстично. Вече 3 дена не бях зареждал телефона, а преди не ми караше и ден.
Днес си го джейлнах. Тетърд не ми пречи, че е защото телефона ми никог не го оставям да му падне батерията. Единствения ап заради който джейлвам е GPS-а. Всички други съм си ги купил, но просто $100 не ми се дават на този етап. Джейла се държи добре, телефона не лагва и не крашва.
Съвет към всички - забравете ги тия tweaks и тн. Сложих си няколко за тест и да ви кажа телефона започна да лагва, нещо, което никога не съм усещал преди. На практика UI-то си е достатъчно добро и не виждам какво повече може да се иска чак толкова. Но всеки си решава де
Нямам facial recognition което е много дразнещо за мен. Поредния маркетингов трик да продават 4s. Жалко наистина.

Онзи ден ъпдейтнах на 5.1. Още същия ден като излезе. През телефона ми таймаутна 2 пъти сървъра им, за това го ъпдейтнах през iTunes и всичко мина много бързо и точно. Постоях няколко дена без джейл. Открих добра разлика в поведението на батерията. Определено stand by времето за употреба се увеличило драстично. Вече 3 дена не бях зареждал телефона, а преди не ми караше и ден.
Днес си го джейлнах. Тетърд не ми пречи, че е защото телефона ми никог не го оставям да му падне батерията. Единствения ап заради който джейлвам е GPS-а. Всички други съм си ги купил, но просто $100 не ми се дават на този етап. Джейла се държи добре, телефона не лагва и не крашва.
Съвет към всички - забравете ги тия tweaks и тн. Сложих си няколко за тест и да ви кажа телефона започна да лагва, нещо, което никога не съм усещал преди. На практика UI-то си е достатъчно добро и не виждам какво повече може да се иска чак толкова. Но всеки си решава де

Нямам facial recognition което е много дразнещо за мен. Поредния маркетингов трик да продават 4s. Жалко наистина.
MacBook Pro 15" i7
iPhone 5 iOS 6.0.2
iPhone 5 iOS 6.0.2
@iNewbie: хм, нямаш facial recognition с 5.1? При мен си работи чудно, поне с две-три мутри пред обектива.. странно наистина..
iPhone 4S 16GB white 5.1 @Globul
iPad 2 3g 32GB black 5.0.1 @Mtel
iPad 2 3g 32GB black 5.0.1 @Mtel
Никак не е странно - функцията е налична само за iPhone 4S, а той е с iPhone 4.
Да, само, че в Release Notes никъде не пишеше 4S only. Доста дразнещо да си призная.victor11 написа:Никак не е странно - функцията е налична само за iPhone 4S, а той е с iPhone 4.
MacBook Pro 15" i7
iPhone 5 iOS 6.0.2
iPhone 5 iOS 6.0.2
-
iNewbie, нищо такова няма. Wi-fi - изключен, мрежата е на ръчна настройка, никакви апликации няма включени. Последно, преди да легна беше на 30 минути usage, сутринта - 44 минути. Вече обмислям рестор и да видя тогава как ще се държи. Просто ми е странно откъде го прави този допълнителен usage, при положение, че в сегашната му употреба няма как да се получи... Някой ако наблюдава нещо такова при 5.1, нека каже.
В 5.1 имам проблеми с профила си в ITUNES - освен че за втори път тази седмица ме кара да сменям паролата , и не иска да потвърди картата с която плащам в айтунс от години... Какво става , идеи какво да направя или къде да се обърна ?
I phone 5-16GB & I Phone 4s-64Gb Всичкото е в бяло
На мен пък не ми иска картата,за да платя някое приложение,откакто ъпдеитнах...
- nasoblg95
- Обратна връзка:
Някой да знае дали ultrasn0w Fixer 5.1 работи? Никъде не можах да видя коментари 

Samsung Galaxy S3 White 16GB
iPhone 3GS Black 16GB
iPad 2 CDMA Black 16GB
MacBook Pro 13" Mid 2010 / OS X Mountain Lion
Моля без съобщения молещи да ви добавя в Скайп. Има лични съобщения за въпроси!!
iPhone 3GS Black 16GB
iPad 2 CDMA Black 16GB
MacBook Pro 13" Mid 2010 / OS X Mountain Lion
Моля без съобщения молещи да ви добавя в Скайп. Има лични съобщения за въпроси!!