SwirlyMMS за 2.х
Някой може ли да помогне?
Моля някой да помогне.
Инсталирам последната версия 1.2.13 SwirlyMMS в trial mode и губя всякаква възможност за браузване (достъп до Internet) през мрежата на М-Tel.
Настройките, които получавам за конфигуриране на MMS са:
MMSC: mmsc
proxy: 10.150.0.33:8080
APN: mms-gprs.mtel.bg
Username: mtel
Password: mtel
Image size: Medium
UserAgent: iPhone
При тези насторойки пращам и получавам MMS-и без никакви проблеми, но нямам никакъв достъп до Internet през мрежата на оператора. Рових се и опитвах какво ли не, но резултат е КРЪГЛА НУЛА. Ако от приложението SwirlyMMS разкарам настройките
Internet-a "литва", но както сами предполагате нито влитат нито излитат MMS-и
Явно, е че нещо не съм конфигурирал както трябва и моля по-запознатите да помогнат ако от обясненията ми са разбрали къде греша.
Благодаря предварително.
Телефона е 3G/2.2 фабрично отключен
Инсталирам последната версия 1.2.13 SwirlyMMS в trial mode и губя всякаква възможност за браузване (достъп до Internet) през мрежата на М-Tel.
Настройките, които получавам за конфигуриране на MMS са:
При тези насторойки пращам и получавам MMS-и без никакви проблеми, но нямам никакъв достъп до Internet през мрежата на оператора. Рових се и опитвах какво ли не, но резултат е КРЪГЛА НУЛА. Ако от приложението SwirlyMMS разкарам настройките
Internet-a "литва", но както сами предполагате нито влитат нито излитат MMS-и
Явно, е че нещо не съм конфигурирал както трябва и моля по-запознатите да помогнат ако от обясненията ми са разбрали къде греша.
Благодаря предварително.
Телефона е 3G/2.2 фабрично отключен
Re: Някой може ли да помогне?
Напиши за MMSC: http://mmsc" onclick="window.open(this.href);return false; а не само mmscmorpheus написа:Настройките, които получавам за конфигуриране на MMS са:
Съжалявам ... но не се получиvictor11 написа:Напиши за MMSC: http://mmsc" onclick="window.open(this.href);return false; а не само mmscmorpheus написа:Настройките, които получавам за конфигуриране на MMS са:
...

Все пак благодаря за отзивчивостта!
Ами като гледам, тук всичко ти е на 6. Според мен трябва да търсиш проблема в настройките за GPRS, не за MMS. Влез си в Settings на телефона и ги провери.morpheus написа:Съжалявам ... но не се получиvictor11 написа:Напиши за MMSC: http://mmsc" onclick="window.open(this.href);return false; а не само mmscmorpheus написа:Настройките, които получавам за конфигуриране на MMS са:
...![]()
Все пак благодаря за отзивчивостта!
За М-Тел трябва да са:
APN: inet-gprs.mtel.bg
Потребителско име: Не се въвежда
Парола: Не се въвежда
ТОВА Е!victor11 написа:...
Ами като гледам, тук всичко ти е на 6. Според мен трябва да търсиш проблема в настройките за GPRS, не за MMS. Влез си в Settings на телефона и ги провери.
За М-Тел трябва да са:
APN: inet-gprs.mtel.bg
Потребителско име: Не се въвежда
Парола: Не се въвежда

СЪРДЕЧНИ БЛАГОДАРНОСТИ!
Re: SwirlyMMS за 2.х
от каде се трият полу4ените ммси ?
Влизаш в Inbox и придвижваш пръст върху съобщението, което искаш да изтриеш. Ще ти се появи червено балонче Delete.Kemy написа:от каде се трият полу4ените ммси ?
Само да поясня, ако ви е писнало да чакате за лекарство, заменете датата на iPhone-а с 1970-та
и ще имате около 14000 дни до експирясването. Иначе като календарна година е същата
Ако ви дразни може всеки път като трябва да ползвате програмата да сменяте датата и после да
я оправяте. Мен лично ме устройва
и ще имате около 14000 дни до експирясването. Иначе като календарна година е същата

Ако ви дразни може всеки път като трябва да ползвате програмата да сменяте датата и после да
я оправяте. Мен лично ме устройва

Следващия път след като направя рестор /ъпдейт мисля да върна датата стотина години и тогава да инсталирам swirlyMMS и чак тогава да я сверя. Някой не е ли пробвал тази идея вече 

iPhone 8GB - 1.0.2>>>1.1.1>>>1.1.2>>>1.1.4>>>2.0.2>>>2.1>>>2.2>>>2.2.1>>>iPhone 3G (8GB) - 2.2.1>>>3.1.2>>>iPhone 4G - 4.1>>>4.2.1>>>iPhone 4S -5.0.1
здравейте на всички..
след като се сдобих и аз с iPhone доиде време и да инсталирам някои др програма.
горе долу са дадени перф. упътвания за доста от програмите... за което ест. трябва да поздравявам доста от колегите...
та по въпроса. немри ли се някои crack за SwirlyMMS 1.2.15 ?
след като се сдобих и аз с iPhone доиде време и да инсталирам някои др програма.
горе долу са дадени перф. упътвания за доста от програмите... за което ест. трябва да поздравявам доста от колегите...
iPhone 3G 8GB black unlocked
За съжаление все още - НЕ.chain написа:
iPhone 8GB - 1.0.2>>>1.1.1>>>1.1.2>>>1.1.4>>>2.0.2>>>2.1>>>2.2>>>2.2.1>>>iPhone 3G (8GB) - 2.2.1>>>3.1.2>>>iPhone 4G - 4.1>>>4.2.1>>>iPhone 4S -5.0.1
- nicknamebg
- Обратна връзка:
Мисля че трябва да я дадеш доста напред, и след инстала да я върнеш на 2009г.taf написа:Следващия път след като направя рестор /ъпдейт мисля да върна датата стотина години и тогава да инсталирам swirlyMMS и чак тогава да я сверя. Някой не е ли пробвал тази идея вече

Няма да стане защото програмата регистрира телефоните по ИМЕИ номера, тоест ако имаш телефон
на който си пробвал да сложиш програмата, тя вече е регнатана сървъра им. Това което може да се
пробва е на нов телефон на който не е слагана програмата, ръчкаш датата с няколко години напред
инсталираш програмката, след това връщаш на сегашната година... може и да стане.
на който си пробвал да сложиш програмата, тя вече е регнатана сървъра им. Това което може да се
пробва е на нов телефон на който не е слагана програмата, ръчкаш датата с няколко години напред
инсталираш програмката, след това връщаш на сегашната година... може и да стане.
И така няма да стане. Програмата бачка, само когато датата е в периода на валидност на лиценза, иначе ще ти показва, че е валиден, но няма да можеш да изпращаш и получаваш съобщения.
Mай-няма да се кракне тази програма в скоро време. Някой има ли представа дали има алтернатива на
SwirlyMMS или да отварям направо нова тема за това
SwirlyMMS или да отварям направо нова тема за това

- Adamov
- iSupport
- Обратна връзка:
Има алтернатива бе. Събери пари и си я купи, ако толкова много те кефи 

thoughts are the gun ... words are the bullets
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
Аз така и ще направя, но всеки път си казвам дай да изчакам още малко, може пък някой уникален да се намери да я "оправи".
И все пак... някой знае ли дали има алтернатива на SwirlyMMS?
И все пак... някой знае ли дали има алтернатива на SwirlyMMS?
- johnnybravo
- Обратна връзка:
Има доста 
Порови се малко из темата и ще намериш.

Порови се малко из темата и ще намериш.
В репото на xsellize вече се появи "лекарство" за SwirlyMMS 1.2.15. На дочакалите - честито.
Мнда ... чисто от спортна злоба го тествах ... работи 

- HellDemolisheR
- Обратна връзка:
Дайте го де не се стеснявайте 

Apple iPhone 4 16Gb Black/White(back) iOS 5.0.1 Gevey Sim Unlock
-
- Обратна връзка:
Kажете как става с това лекарство.
Ами инсталираш си направо кракната версия от гореспоменатото репо на xsellize от сидия.andreev_vs написа:Kажете как става с това лекарство.
-
- Обратна връзка:
репото работи лиtaf написа:Ами инсталираш си направо кракната версия от гореспоменатото репо на xsellize от сидия.andreev_vs написа:Kажете как става с това лекарство.