Информация за търговци и потребители!

Публикувайте вашата обява за продажба или покупка на iPhone, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6S и iPhone 6S Plus, iPhone SE, iPhone 7 и 7 Plus, iPhone 8 и 8 Plus, iPhone X / XR / XS / XS Max, iPhone 11 аксесоари за тях или други неща свързани с мобилните телефони на Apple, като не забравяте да бъдете максимално подробни какво точно търсите или предлагате и разбира се не пропускайте да оставите координати за връзка.
Аватар
Emo91

Re: Информация за търговци и потребители!

Мнение от Emo91 »

pinkstera написа:Ето още един пример за некоректен "майстор": Emo91. Предупреждавам за да не се опари някой по аматьорския начин, по който ние го направихме като му занесохме айфона за смяна на предно стъкло, след което е сменена батерията, и не изкарва и един ден. Егати майсторлъка. Това момче е майстор колкото и аз - лична преценка и никого не ангажирам :) Ето му темата : viewtopic.php?f=26&t=29977
Колега, май забрави да кажеш че стъклото беше толкова натрошено все едно кола го е газила и че ви казах че при махането на стъклата, ще има сигурно драскотини по дисплея и сложихме чисто нов дисплей. Не знам дали осъзнаваш че може вследствие на счупването нещо да се е повредило. Никога не бих си позволил да подменя каквото и да било по телефон без да предупредя, да не говорим че при всеки ремонт връщам старите части, без значение дали са батерия или лентов кабел и тн. И май забрави да споменеш че и пари за труд не ви взех, макар че ти свърших работа в удобен за теб час и за 40 минути остана без телефон. По това което момичето ми каза е че с разговори, фейсбук и вайбър и кара от вечерта до другия ден вечерта (като вечерта го остави на 100% на стенд бай до сутринта пада на 98-99%), което смятам че за 5ца на поне година е в нормите. Като си толкова съмнителен защо не си направил проблем в Мтел че са ти сменили гаранционно телефона с рециклиран ?

Аз ако съм искал да те врътна щях да ти направя стъклото и отдолу дисплея да ти е надран и да си го платиш и после и за нов дисплей да си платиш, а не да ти предложа нов дисплей направо. Стегни се !
Аватар
donpeev

Мнение от donpeev »

Некоректен продавач - luki81
Три дни ми "изпращаше" телефона - е и днес го няма. Не си го вдига, едвам комуникирахме по Вайбър и днес като му писах с цялата си наглост ме блокира. Много некоректно, а можеше просто да каже, че няма да стане, а не да ми казва всеки ден, че го е пратил.
iPhone 6+
Apple88900

Внимание измама със телефони дънни платки

Мнение от Apple88900 »

Внимание измамниците започват да предлагат гаранционни карти много добре изпипани.

днес ми доставиха платка за айфон 5. по еконт вапросния господин ме заблуди че ми дава гаранционна карта 1-месец.когато отидох в офисна на еконт пратката ми само беше преглед. от там аз се замислих да ли да я взема но гаранционна та карта ме заблуди много. там изписваше внимателно всичко за телефонната платка. магазин телефонни номера и т н. така че внимавайте. тая платка ми излезна 105 лева. много добър подарак ми на правиха olx.bg и еконт услуги

първо се обадих на еконт офис. служителят нищо немогад да направият. освен да сигнализирам полицията. на правих го и чакам резултат.но едвали ще има малко се съмнявам. затова аз одвинявам еконт защото не ми обърнаха внимание.
Аватар
gorgior

Мнение от gorgior »

"Еконт" е куриерска фирма. Не виждам с какво са ти виновни те, че си попаднал на измамници. Пази си товарителницата и пусни жалба до Полицията и КЗП. Ако имаш късмет може и да си върнеш парите.

Всъщност не разбрах в какво се състои измамата? И коя е фирмата?
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
Публикувай отговор