за аудиофили...тема за слушалки
Въпрос за beats by dr.dre
Поръчах си тези слушалки: http://prodavalnik.com/beats-by-dr-dre- ... -i39192667
Като бях 99% сигурен,че са истински.
Вие как мислите ментаци ли са от 1 час се ровя в нета и не мога да разбера.
Като бях 99% сигурен,че са истински.
Вие как мислите ментаци ли са от 1 час се ровя в нета и не мога да разбера.
5.2.00
Re: за аудиофили...тема за слушалки
Става ли въпрос за "тапички" истината е тук : http://pro.ultimateears.com/en-us/home/18-Pro
iPhone 5S FW 7.1.2
1350$ ?!?!?!?
Като заживея в къща на плажа в Малибу и карам някой Escalade , може и да се замисля да отделя толкова за слушалки

Като заживея в къща на плажа в Малибу и карам някой Escalade , може и да се замисля да отделя толкова за слушалки

iPhone 5 16GB
Това им е топ модела професионалния...иначе почват от 60 долара.
iPhone 5S FW 7.1.2
защо всички сте се зарибили на тези beats by dre при положение че има доста хубави модели на SONY като слушалки
И аз ги гледах Beats, но не ми хванаха окото, а и като разгледах отзиви и ревюта в нета - според мен не си заслужават цената, нито по-високият модел Studio, нито по-ниският модел Solo. Кофтито на Beats е и, че понеже се падат по-скоро фешън и всеки чул и недочул си мисли, че са "връхтЪ" и се търсят и предлагат навсякъде и това води до широко разпространение на ментетата им и е доста рисковано, че човек ще се набута с някое тяхно менте.
А има и по-добри слушалки за подобни пари - като Senheiser MM-550x, MM-500x, MM-450x; Phiaton MS-530; Parrot Zik; Audio Technica ATH-ANC9; Sony MDR1BT, MDR10RBT; Nokia Purity HD Pro, BH-905 и др. Факт, че всичките са доста коя от коя по-"соленички" като цени и не е само за Beats. Е има и по-евтини - например много прилични са Philips SHB9100 и SHB7000, за сравнително малко пари (излизат около 140 лв. с доставката от Амазон, чисто нови).
Аз лично си избрах на сравнително прилична цена (горе-долу колкото за нови Philips SHB9100), от eBay по-старият модел на Nokia - BH 905 (на старо, но съвсем малко ползван). Добър active noise cancelling, който при необходимост може и да се изключва, а и възможността да се ползват както на Bluetooth, така и на кабел и с изтощена батерия. Аз лично предпочитам слушалките да са Wireless и тези дето са само с кабел изобщо бяха "зад борда" за мен. Но всичките, които изброих си имат своите предимства и недостатъци. Общо взето няма "безплатен обяд" и хубавите слушалки наистина са доста кинти.
А има и по-добри слушалки за подобни пари - като Senheiser MM-550x, MM-500x, MM-450x; Phiaton MS-530; Parrot Zik; Audio Technica ATH-ANC9; Sony MDR1BT, MDR10RBT; Nokia Purity HD Pro, BH-905 и др. Факт, че всичките са доста коя от коя по-"соленички" като цени и не е само за Beats. Е има и по-евтини - например много прилични са Philips SHB9100 и SHB7000, за сравнително малко пари (излизат около 140 лв. с доставката от Амазон, чисто нови).
Аз лично си избрах на сравнително прилична цена (горе-долу колкото за нови Philips SHB9100), от eBay по-старият модел на Nokia - BH 905 (на старо, но съвсем малко ползван). Добър active noise cancelling, който при необходимост може и да се изключва, а и възможността да се ползват както на Bluetooth, така и на кабел и с изтощена батерия. Аз лично предпочитам слушалките да са Wireless и тези дето са само с кабел изобщо бяха "зад борда" за мен. Но всичките, които изброих си имат своите предимства и недостатъци. Общо взето няма "безплатен обяд" и хубавите слушалки наистина са доста кинти.

iPhone 7Plus 256GB, 6Plus 128GB; iPad 3 Cellular 64GB
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3
* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3
* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
Някой да има отзиви за Shure SR215 ?
Бихте ли ми препоръчали хубави слушалки цена/качество между
Бихте ли ми препоръчали хубави слушалки цена/качество между 20-50 лв? Ще ги използвам основно за слушане на музика
за лаптоп и за GSM . Искам слушалките да са тип диадема!
за лаптоп и за GSM . Искам слушалките да са тип диадема!