И при мен не се получава. ФО 3.1.2 и почва с MB.iFoz написа:Не знам за тези момчета, но при мен пробвах всичките начини и нищо не стана.С 3G ФО съм 3.1.2 и при мене е телефона почва с MB
Jailbreak& Unlock iPhone, iPod 3.1(.2) BlackRa1n (Win&Mac)
-
Re: Jailbreak iPhone, iPod 3.X.X BlackRa1n (Win&Mac)
INTRUDER,
Вариант 1 го направих: не става.
Вариант 2 не мога да го направя след като не съм го брейквал и нямам тези програми.
Сещам се, че може като го брейкна с дъжда на чисто, да сложа програмка, която да ми върне СМС/бележки, но не знам дали има такава.
Вариант 1 го направих: не става.
Вариант 2 не мога да го направя след като не съм го брейквал и нямам тези програми.
Сещам се, че може като го брейкна с дъжда на чисто, да сложа програмка, която да ми върне СМС/бележки, но не знам дали има такава.
Aми в темата, която ти е дал intruder, пише следното:
Чети темите внимателно, а не през ред.
Ето ти и темата за WinSCP: http://iphone-bulgaria.com/forum/viewto ... =17&t=4663Трябва да използате WinSCP, за да видите тези файлове.
За всички с проблеми при джейла с blackra1n - самия geohot го е писал - метода му има бъгове и трябва да се пробва много пъти. При него веднъж станало от 6тия път... нищо не пречи и да е от 60тия.
Ако компютрите ви са наред и сте с поледните версии на iTunes просто пробвайте докато стане. И задължително си спирайте iTunes преди да джейлвате. Моделите ви нямат никакво значени - както виждате и с МС и МВ се оплакват.
Ние не сме го писали софтуера така че ако решите питайте директно geohot защо точно при вас метода му не работи.
Ако компютрите ви са наред и сте с поледните версии на iTunes просто пробвайте докато стане. И задължително си спирайте iTunes преди да джейлвате. Моделите ви нямат никакво значени - както виждате и с МС и МВ се оплакват.
Ние не сме го писали софтуера така че ако решите питайте директно geohot защо точно при вас метода му не работи.
Полезни ръководства за iPhone
iPhone 4 8GB iOS 7.0.2
iPhone 2G 16Gb ФЗ iOS 3.1.3
iPad2 3G 16Gb iOS 7.0.2
iPod Video 5.5Gen 30Gb Black
iPhone 4 8GB iOS 7.0.2
iPad2 3G 16Gb iOS 7.0.2
има ли нужда да си кача ICy и това 3-тото приложение?
Здравеите преди няколко дни си направих Jailbreak но сега забелязвам че не ми работи youtube исписва: cannot connect to YouTube и само това исписва и никви клипчета немогат да се гледат дали е възможно да се е получил проблема от Jailbreak ?
Ако си доволен от Сидиа няма нужда от другите приложения.gogo_02 написа:има ли нужда да си кача ICy и това 3-тото приложение?
Нали си активирал телефона преди да използваш blackra1n? Трябваше преди джейла да пуснеш поне веднъж и Youtube на телефона да зареди и чак след това джейл. Сега може да направиш рестор с оригинален фирм и наново активация и youtube и после джейл. Това се отнася само за фабрично отключени телефони!deniko написа:Здравеите преди няколко дни си направих Jailbreak но сега забелязвам че не ми работи youtube исписва: cannot connect to YouTube и само това исписва и никви клипчета немогат да се гледат дали е възможно да се е получил проблема от Jailbreak ?
iPhone 4 8GB iOS 7.0.2
iPad2 3G 16Gb iOS 7.0.2
iPhone 4 8GB iOS 7.0.2
iPad2 3G 16Gb iOS 7.0.2
Това съм го пропуснал сега ще пробвам от начало и ще пиша дали се сичко ок : )
Страно ресторнах телефона youtube тругна но като почна да инсталирам тумния дъжд забива на runing някъква идея
Телефона никога не съм го джейлвал и за това не мога да ползвам WinSCP за да си запазя първоначално /var/mobile/Library/SMS/sms.db ... след което да си ги върна при нов рестор.victor11 написа:Aми в темата, която ти е дал intruder, пише следното:Ето ти и темата за WinSCP: viewtopic.php?f=17&t=4663Трябва да използате WinSCP, за да видите тези файлове.
Получава се параграф 22: как да съхраня първоначално /var/mobile/Library/SMS/sms.db без да е джейлнат телефона, след като за да го джейла трябва да го направня на СЕТ АЗ НЮ?
Това ми е въпроса. Като го джейлна, ще мога да си връщам нещата без проблем надявам се. Но как първоначално да ги извадя от там под такава форма, която след това мога да върна обратно.
Тоест: какви са начините да си извадя датабазата на смс-ите без джейл? До колкото разбрах през Макинтош можело, но не ми е ясно дали с МАК имаме достъп до файловата система без джейл?
С Ipod 2G съм, Jailbreak-а мина като по вода, иннсталирах и Apps 3.1, но когато тригнах да инсталирам SBsettings, уж го инсталирах (от Cydia), устройството се ребуутна и от тогава Cydia крашва при всеки опит да влезна в нея!!!
Какво правим?! Малко помощ, ако може! Благодаря предварително
Какво правим?! Малко помощ, ако може! Благодаря предварително

iPhone 3Gs/6.1.6/05.16.08/ФО
Ако не ти е джейлнат неможе по никакъв начин да си свалиш смс-ите от телефона на компютъра. Метода за потребители на МАК е хакване на бекъп направен в iTunes на телефона. Всички фирмуеъри до 3.1.2 (с blackra1n) включително могат да се джейлнат по всяко време без рестор и така да се запазят от тях смс-ите. Така че невиждам какъв е проблема... джейла става за секунди на който му потрябва.iszvarg написа: Тоест: какви са начините да си извадя датабазата на смс-ите без джейл? До колкото разбрах през Макинтош можело, но не ми е ясно дали с МАК имаме достъп до файловата система без джейл?
iPhone 4 8GB iOS 7.0.2
iPad2 3G 16Gb iOS 7.0.2
iPhone 4 8GB iOS 7.0.2
iPad2 3G 16Gb iOS 7.0.2
Искам само да кажа, че най-накрая успях с дъжда. Никой не ме светна, че мога да да се пробвам да го джейлна дори и без да е на чисто ристорнат, но аз упорито пробвах и сигурно на 30-40 път стана.
Ето как:
- iTunes РАБОТИ и е отворен прозореца
- отворих таск мениджъра и СПРЯХ единствено "iTunesHelper", като другите три процеса си работеха: (distnoted.exe; iTunes.exe i SyncServer.exe
- пуснах блекрейн от c:/blackra1n.exe с администраторски права и всичко стана.
Заключение: не губете надежда, при мен стана след два дена и много писане, питане и накрая налучкване.
3G 16GB ФО, FM 3.1.2
Изключително съм благодарен на Intruder! Отношението му и готовност за помощ са завидни.
Ето как:
- отворих таск мениджъра и СПРЯХ единствено "iTunesHelper", като другите три процеса си работеха: (distnoted.exe; iTunes.exe i SyncServer.exe
Заключение: не губете надежда, при мен стана след два дена и много писане, питане и накрая налучкване.
3G 16GB ФО, FM 3.1.2
Изключително съм благодарен на Intruder! Отношението му и готовност за помощ са завидни.
Е как никой да не ти е казал?! По-скоро никой не е прочел.MadM@X написа:Всички фирмуеъри до 3.1.2 (с blackra1n) включително могат да се джейлнат по всяко време без рестор и така да се запазят от тях смс-ите.

Браво, че си се справил, и че сподели с всички как е станало.

П.П. Мерси за добрите думи.
iszvarg написа:Искам само да кажа, че най-накрая успях с дъжда. Никой не ме светна, че мога да да се пробвам да го джейлна дори и без да е на чисто ристорнат, но аз упорито пробвах и сигурно на 30-40 път стана.
Ето как:
3G 16GB ФО, FM 3.1.2
А предишните пъти до къде стигаше телефона? До рековери или черния екран?
iPhone 4
Само да кажа, че имам iPod MC008LL и без никакъв проблем се jailbreak-на.
Предполагам, че iPod-a не е 8GB?
Сега обърнах внимание, че geohot е писал конкретно за 8GB модел. Коригирах първия пост.
Сега обърнах внимание, че geohot е писал конкретно за 8GB модел. Коригирах първия пост.
Да. Става въпрос за 32 Gb iPod.intruder написа:Предполагам, че iPod-a не е 8GB?
Само да споделя, че на мен ми заби на стъпката в която пише "Running". Стоеше така доста време и нищо не ставаше. Проблемът беше, че зарядното на лаптопа беше извадено, тоест в този момент лаптопа не се зареждаше и това създава проблем с USB-to. Та за това - винаги зареждайте лаптопа си, когато е включен айфона в него.
Просто искам да споделя че при мен стана от първият път
. Всичко е в това да правите точно това, което обясняват хората и няма да имате проблеми. Ако някой се чуди, все пак ще споделя как стана...
1. DFU mode и наново цялата система
2.Активираш тела през ТунЮ
3.Зареждаш си Тубата през Wi-Fi
4.Спираш ТунЮ, както и процеса ItunesHelper oт таска
5.Пускаш Фродо и чакаш...
6. Инсталираш Cydia и готово

1. DFU mode и наново цялата система
2.Активираш тела през ТунЮ
3.Зареждаш си Тубата през Wi-Fi
4.Спираш ТунЮ, както и процеса ItunesHelper oт таска
5.Пускаш Фродо и чакаш...
6. Инсталираш Cydia и готово

-
След успешния джейл ми се появиха 3 иконки както си трябва нали--Сидия, Терминъл и Блекрейн. Сидията е ясно, че е тъпо да я махам...ама поне Блекрейна или Терминъла може ли?
iPhone 3GS FW iOS4 Jailbroken & Unlocked
iPod 2G FW 3.1.3
iPod 2G FW 3.1.3
Можеш. Аз бих оставил терминала.
а колко време горе долу се чака ,когато пише " running" ?

Малко - ако чакаш дълго прочети темата - има съвети за ситуации, в които зависва на running.
Все пак би могъл да кажеш с какъв телефон си!
Все пак би могъл да кажеш с какъв телефон си!
- bpavlovski
здравейте , аз от 2 дена съм с 3гс 3.1 , купен от австрич към т-мобайл , заключен е към тях , но не ми трябва да го отлучвам . та инсталирах програмата , само че като тръгна да инсталирам сидиа и ми дава : error downloading cydia , някой може ли да ми каже защо се получава така ?
iPhone 5s 32GB space gray