Евала на Г-н sdimov( Свирчо Димов - предполагам. Това Димовите сме голяма фамилия) за дето ме разобличи! Явно още го е яд, че му затрих темата с олигофренския търг. Ама какво да се прави - съдба!

Оооо..момичетата сгодни ли са?Да ме вържеш на партия..само кажи кво да ги лъжем..gorgior написа:Ей хвана ме най-после! Нищо не мога да кажа. Извинявайте скъпи съфорумци. Просто реших да изглеждам интересерн. За това казах, че с кредитна карта на ПИБ и ЦКБ може да се пазарува в онлайн магазините на Епъл. Просто исках да впечатля едни момичета от нашия клас, които влизат в този форум. За доставката на фирмата също излъгах, защото те ме подкупиха да им правя реклама, като ми обещаха един часовник от Англия, който струва 5000 евра.
Евала на Г-н sdimov( Свирчо Димов - предполагам. Това Димовите сме голяма фамилия) за дето ме разобличи! Явно още го е яд, че му затрих темата с олигофренския търг. Ама какво да се прави - съдба!
Почуствах се обиден, Димов съм.gorgior написа:( Свирчо Димов - предполагам. Това Димовите сме голяма фамилия)
Ами то целия проблем тръгна от там, че се даде грешна информация и като му обърнах внимание на грешката, вместо да си вземе бележка почна да носи от 10 кладенеца вода.alexsoon написа:Разменете си телефоните за да си пращате там любовните съобщения тук е място за споделяне на информация.Няма смисъл да си ги мерите