Две теми под тази в списъка в раздела.kasparr написа:има ли jailbreak FW 3.1 който да е за Windows
http://iphone-bulgaria.com/forum/viewto ... 19&t=13677
Две теми под тази в списъка в раздела.kasparr написа:има ли jailbreak FW 3.1 който да е за Windows
Така е много по-добре обяснено понеже метода който посочи преди това за сваляне до 3.0 ако се изпълни с версия 3.0 няма да стане. А това, което ти си направил е изполване само на инструмента. Браво, помсилил си малко и си отсял което ти е необходимо!ngeorgiev написа:Mоя телефон е 3гс 16 г от Англия ФЗ, при мен iTunes не ми хвана телефона (включване и триабва да го засече и да имам възможност за Shift + Restore) т.с слагам кабела на телефона УСБ и нищо. Бях с версия 3.1 свалена от АППЛЕ по кофти случайност.Използвах после iRecovery и след него Custam FW 3.1.2 и стана
Къстъмите са направени с еднакви програми и са с идентични свойства.ngeorgiev написа:Аз съм с 3гс, ФЗ с FW 3.1 ъпдейтнат през АИТУНА по погрешка .
В този случай при включване на телефона кум ПЦ АИТУНА не реагира ,, и не хваща въобще телефона затова направих и това което съм описал се получи . Но къстама който ползвах е на Авелики от другия форум
intruder написа:Ами не знам до колко ще помогне, но ето как са се оправили някои потребители с грешкa 16хх, при restore на custom firmware:
1. Изтегляте iREB 2.2/3.1.
- За Windows iREB 2.2(3.1)
- За Mac OS iREB 2.2(3.1)
2. Вкарвате телефона в DFU mode (след успешно вкарване в DFU екрана на телефона трябва да е черен все едно е изключен, но iTunes ще го засече).
3. Затваряте iTunes и стартирате iREB.
4. Избирате модела на вашия телефон и изчаквате няколко секунди докато видите бял или червен екран на телефона.
5. Отваряте iTunes и с Shift+Restore избирате Custom Firmware-а, който искате да restore-нете.
П.П. Ако сте с jailbreak-нат firmware, и след използването на iREB все още неможете да restore-нете Custom Firmware:
1. Restore с оригинален firmware.
2. Използвате iREB.
3. Restore с custom firmware.
Източник:
www.redmondpie.com
Щом е къстъм (че и съдържа Сидия) значи ще е джейлнат (пише го в първия пост). Като сложиш къстъма той обновява версията на софтуера но запазва джейла.gamer4eto написа:аз съм от тия дето мн бавно схващат за какво става въпрос.. аз имам ипод 2ф 3.0 Jailbreak и до колкото разбрах срава за мене но нещо ми се губи ( още не съм го провал да го Jailbreak до 3.1.2) та идеята мие нали преди се вкарваше ив дфу мод и после с ре redsn0w .. а сеха нито се вкарва в дру мод нито се изпозлва redsn0w това значи ли че като слижва това което изтеглих iPod2,1_3.1.2_7D11_Custom_Restore_ 583MB от итунса сас шифт и рестори ще ми е на 3.1.2 и ще е Jailbreak или ще е само на 3.1.2 ??
Не си чел внимателно и целия първо пост. Там е отговорено вече на всичко.PwnageTool 3.1.4 поддържа iPod 2G ако устройството е jailbreak-нато преди това (ако има много потребители с не jailbreak-нати устройства Dev-Team ще добавят поддръжка и за тях)