Проблем със INCOMING CALLS

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
Аватар
wildfury
Обратна връзка:

Re: Проблем със INCOMING CALLS

Мнение от wildfury »

добре логично немога да си обясня как 1-вите 15-20-30мин сичко е ок после изведнъж неиска да ми показва INCOMMING CALLS усвен ако не натисна ХОМЕ.......... звучи невероятно а още по невероятно е като го види човек неможе да няма решение за този проблем...........
iPhone 4GB with Firmware 1.1.4
Modem Firmware 04.04.05_G
Аксесоари: Golla Bag & калъф BELKIN
http://www.Golla.fi
Аватар
anthony
Не барай

Мнение от anthony »

Ако си сигурен, че не качваш абсолютно нищо наистина е странно. Номерът,от който набираш един и същ ли е винаги?
Аватар
Tomi_m
Обратна връзка:

Мнение от Tomi_m »

wildfury написа:с две думи греда така ли??? би било доста грубо да си призная ако наистина е хардуерен проблема и неможе да се оправи................. :o
Не "греда", а "греда с бидони" това което ти се случва е малко странно. Надявам се да не е хардуерен проблема но може и това да се окаже. Ако нямаш нещо ценно в телефона пробвай различни начини дори ако трябва свали телефона до 1.1.1 или по-стара версия и всичко от начало до 1.1.3. Не знам какво да те посъветваме друго. Ако Bloody или anthony имат нещо друго за допълване да кажат.
 iPhone 4S 32GB 5.0.1
MacBook Pro Multi-Touch Trackpad, Intel Core 2 Duo, HD 120GB, RAM 4GB up to 8GB
Аватар
wildfury
Обратна връзка:

Мнение от wildfury »

значи със Адамов го ресторнахме до 1.1.1 тела отключих го както си трябва като по учебник с Анъсим и прочея броадбанд орпавихме и сега правя тестове на INCOMING CALLS резултата е следния ж мометна в които дам отгоре СЛЕЕП бутона демек да го заклуча тела и после се набера без значение от какув тел звъня не ми исписва и не ми издава звук че ме търсят. В момента в които спра да набирам или не спирам няма знаение и натисна ХОМЕ бутона ми показва че ме търсят или че са ме търсили съответно според това дали дуржа и звъни телефона или съм спрял и съм затворил........... странно ми е що за хардваре проблем е това щом сега грам не иска както и рпеди си беше да звъни като ме търсят като упдаитнах до 1.1.3 товасе фикс но само за 1-вите 10-20мин след заключване на тела и после тотална греда. Само да добавя нарочно не инсталирах нищо на тела освен БСД и Коммунити сорсес. Като цяло адски странен проблем..........
Аватар
anthony
Не барай

Мнение от anthony »

Ами пич, хич не е добре тази работа. Може и да не хардуерен проблем, а софтуерен, но не от тези, които рестор оправя.
Аватар
wildfury
Обратна връзка:

Мнение от wildfury »

Здравейте от няколко дена се лутам по форумите в гоогле и се оказва, че доста телефони имат моя проблем. Затова реших да продължа малко темата, за да не се наложи някои друг да отваря нова с удоволствие ще помогна ако някои има като моя проблем. Хората са дори и по зле с допълнителни усложнения като изхабяване на батерията за отрицателно време и тн. Попаднах на случай където се сменят няколко телефона и след използването им няколко дена се появява този проблем с "Incoming calls while iphone is in SLEEP MODE". В крайна сметка за мометна има две работещи решения, с които ще ви запозная. Значи едното е чисто и просто да пуснете MP3-ка да се върти на backgroung през iPod-a намаляте volumeto на 0 и после няма проблем да натиснете SLEEP MODE проблема обаче идва с батерията, защото се хаби яко, затова аз се спрях към втория вариант за момента, които е доста по добрър като избор. Сваляте си приложението iMapIdle от Installer.app и проблема приключва. Това, което прави iMapIdle, e че проверява уж вашата поща или нещо подобно в крайна сметка не дава на телефона да отиде в SLEEP MODE........ по скоро го държи в SEMI-SLEEP MODE. След като инсталирате iMapIdle влесте в него и даите на ACTIVATE да е ON нищо друго. Запомнете че след секи reboot на телефона трябва да стартирате iMapIdle отново. Ангавирам се да следя ако излезе някакво генерално решение на проблема с INCOMING CALLS и ще го пост ако има такова. За информация само значи при някои телефони с този проблем помага RESTORA или UPDATE или промяна на Боадлоадера версията сякакви варианти, но като цяло iMapIdle решава проблема почти изцяло за сега. Ще постна няколко линка довечера от 1-2 форума за тези, които им е интересно да прочетат в какви варианти го има този проблем може да се окаже в помощ.
Аватар
wildfury
Обратна връзка:

Мнение от wildfury »

Искам да допълня, че ъпграде на 1.1.4 нарпавих, но при мен няма ефект така, че пак си сложих iMapIdle, за да мога да приемам обажданията...........
Публикувай отговор