Инсталиране на платени приложения без Jailbreak
- snooperchi
Re: Инсталиране на платени приложения без Jailbreak
Също така работи и на iPhone 5 iOS 6.0.2 

Това само през Installous може да се инсталира следователно само с джейл?
Не ти трябва джейл за да го инсталираш,чрез iTunes 

Привет, свалям приложенията директно на телефона, но при опит да ги пусна ми иска apple id.След въвеждането ме изхвърля от приложението.При опит да ги синхронизирам с iTunes ми излиза съобщение,че не могат да бъдат синхронизирани, поради това,че ПЦ-то не е оторизирано за тези приложения.Естествено, че то ми е оторизирано....
Моля за помощ и разяснения.
Предварително ви благодаря.
Моля за помощ и разяснения.
Предварително ви благодаря.
Четете постовете! Не ме карайте да заключвам темата.
Благодаря, просто трябваше да стане ясно, че гаечния ключ и отверка са в менюто на приложението/китайското/.
Благодаря и се извинявам.
Благодаря и се извинявам.
китайците избиха рибата ! проверено работи на 6.0.2 на Iphone 5 !
Iphone 6 Gold 16GB
Ipad Air 32gb wifi only
Macbook Air 11'' 128GB SSD 4GB RAM, model 2011
Apple watch sport 42mm
Ipad Air 32gb wifi only
Macbook Air 11'' 128GB SSD 4GB RAM, model 2011
Apple watch sport 42mm
Само да попитам, от първата програма, която сте постнали много бавно тегля - от сорта на 5-10 кб/сек. временно ли е, или това си е нормалната скорост?
Има доста големи приложения, които искам да дръпна, но с тази скорост няма как
Има доста големи приложения, които искам да дръпна, но с тази скорост няма как

iPhone 5 - 16 GB черен закл. към М-тел
- The Shaman
- supporter
Няма пълно щастие 

- snooperchi
Както колегата каза - няма пълно щастие. При мен максимума, който е вдигала е 400кб и то за много кратко. Няма как колега, дърпа от другия край на света 

Е, пак по-добре от нищо наистина.
Просто ми беше любопитно дали е от мен проблема, или си е нормално. Здраве да е!

При ъпдейт от 6.0.1 към 6.0.2 , приложенията губят ли се , и като нов iphone ли трябва да се регистрира телефона.
Няма значение как ще го зададеш но неползвай кредидна карта за Apple ID 

След като се изтрият приложения свалени през програмата някаква опасност има ли, след като ги изтрих си закупих Angry Birds Star Wars ? А и да попитам странично, колко горе доло взимат за транзакция при купуване на приложение през AppStore ?
Две евро ще ти струва играта 

Абе имах 4.50лв. в картата
и накрая ми показа 0.22лв.в картата и че дължа на apple 0.89еurо. И като пробвах с друга карта - Support to iTunes и не я приема ако вкарам пари в тази ще стане ли ? Значи повече от 2евро платил съм транзакцията само а не самото приложение. Не знаех, че толкова смучи за транзакция

И при мен работи перфектно на iPad 2 с iOS 6.0.1 

"Stay Hungry, Stay Foolish"
Steve Jobs
Steve Jobs
При мен не работи
iPhone 5 64gb, след като кача на тела и стартирам приложението ми дава да си въведа ID-акаунта и пасса, въвеждам и пак не става-излиза автоматично от приложението...

Здравейте,
понеже съм нов с iPhone, искам да попитам, дали е възможно някое изтеглено, през тази програма, приложение да съдържа вирус или нещо злонамерено, опасно за телефона?
понеже съм нов с iPhone, искам да попитам, дали е възможно някое изтеглено, през тази програма, приложение да съдържа вирус или нещо злонамерено, опасно за телефона?
ТцЪ. Няма как да влезе вирус в телефона! 

Здравейте !
да споделя какво установих,и дали само при мен ли се получава така.
Значи свалям някое приложение по указания начин от програмата,например навигацията NAVIGON,всичко е ок и работи както трябва,но идва другия момент.
Пускам тюнса и си свалям някое официялно приложение,например апликацията на Гоогле преводача,и когато тръгна да го синхронизирам не го качва на телефона,не може да го синхронизира,не може да синхронизира и музика даже.а когато апликацията в случая Гоогле преводача е свалям от апп стора на телефона си е сваля нормално.
После правя следното,изтривам NAVIGONA ,който е свален от китайците ,и нещата си тръгват както си му е реда с тюнса,и музиката се синхронизира и официалните апликации също .
Дали само при мен се получава така,или и при някои друг се получава същия номер,дали проблема не идва от натискането на бутона с гаячния ключ ?
да споделя какво установих,и дали само при мен ли се получава така.
Значи свалям някое приложение по указания начин от програмата,например навигацията NAVIGON,всичко е ок и работи както трябва,но идва другия момент.
Пускам тюнса и си свалям някое официялно приложение,например апликацията на Гоогле преводача,и когато тръгна да го синхронизирам не го качва на телефона,не може да го синхронизира,не може да синхронизира и музика даже.а когато апликацията в случая Гоогле преводача е свалям от апп стора на телефона си е сваля нормално.
После правя следното,изтривам NAVIGONA ,който е свален от китайците ,и нещата си тръгват както си му е реда с тюнса,и музиката се синхронизира и официалните апликации също .
Дали само при мен се получава така,или и при някои друг се получава същия номер,дали проблема не идва от натискането на бутона с гаячния ключ ?
- badazzcska
И аз вчера се опитах да изтрия някой приложения през тюнса, от тези който бяха свалени от стора, но просто не искаше и не иска;е да се получи! Стига до стъпка Searching for apps to sinc и до там... Следваюите стъпки просто не тръгват! Явно все пак си има уловка тази програмка...
iPhone 4 6.1 ФО evasi0n 1.2
iPad 2 Wi-Fi 5.1.1 Jailed
iPad 2 Wi-Fi 5.1.1 Jailed
Не знам дали съм разбрал точно същината на проблема, но при мен е същото.
Затова например, просто ако искам да кача музика отмаркирам плейлиста (или песента/ringtone-a), който искам да се синхронизира, после пак го маркирам => DONE и си се синхронизира без проблем, както и останалите tones, photos и т.н. , надявам се това да ти помогне като съвет.
Можем да го считаме за леко неудобство, но пак си работи поне.
Аз лично се заредих вече с над 20 приложения, а и скоростта ми е стига до към 100-150кб/сек. така че...
Затова например, просто ако искам да кача музика отмаркирам плейлиста (или песента/ringtone-a), който искам да се синхронизира, после пак го маркирам => DONE и си се синхронизира без проблем, както и останалите tones, photos и т.н. , надявам се това да ти помогне като съвет.
Можем да го считаме за леко неудобство, но пак си работи поне.
Аз лично се заредих вече с над 20 приложения, а и скоростта ми е стига до към 100-150кб/сек. така че...

да с музиката се получи,но с приложенията не става .
Когато маркирам за инсталиране няколко приложения,да кажем 4-5, и след това дам синхронизиране ,приложенията се виждат в тюнса,че са на екран на телефона ,а всъщност не го сихронизира и и въобще не ми се появява на самия телефон.а след изтриване на китаеца
всичко тръгва нормално със синхронизациите .
Когато маркирам за инсталиране няколко приложения,да кажем 4-5, и след това дам синхронизиране ,приложенията се виждат в тюнса,че са на екран на телефона ,а всъщност не го сихронизира и и въобще не ми се появява на самия телефон.а след изтриване на китаеца