Iphone 3GS проблем с батерията
Re: Iphone 3GS проблем с батерията
Прав си, не бях отразил, че ти си пуснал темата, тъй като се борих да ти пиша от телефона 

**iPhone 3Gs/32GB FU FW4.3.1 JB**
**iPhone 4/16GB FL FW4.3.2 No JB**
**iPhone 4/16GB FL FW4.3.2 No JB**
- p_makedonski
Здравейте приятели. С 3gs 16gb ФО 4.3.3 jail-нат телефон съм. Батерията не издържа и ден.. 3g-то работи. От Cydia единственото, което имам е weather icon и torrentula .. Дайте ми идейка какво да направя преди Restore-а. Много ще съм Ви благодарен, ако съживите любимият ми мъртвец. Адски съм доволен от телефона и това е единственото заради което бих го сменил. Поздрави, Пепи!
MacBook 13", iPhone 3gs 16gb, iPad 2 3g16gb. ====> Смърт за WINDOWS !!!
защо задаваш отговори, не ми е ясно "Батерията не издържа и ден.. 3g-то работи"p_makedonski написа:Здравейте приятели. С 3gs 16gb ФО 4.3.3 jail-нат телефон съм. Батерията не издържа и ден.. 3g-то работи. От Cydia единственото, което имам е weather icon и torrentula .. Дайте ми идейка какво да направя преди Restore-а. Много ще съм Ви благодарен, ако съживите любимият ми мъртвец. Адски съм доволен от телефона и това е единственото заради което бих го сменил. Поздрави, Пепи!
iPhone 8+ 64GB
iPad Mini 16GB WiFi
iPad Pro 9" 32GB WiFi
iMac, i7, 1TB fusion, 750 GT Sierra
Не съм джейлвал, не джейлвам, няма и да джейлвам!!!
iPad Mini 16GB WiFi
iPad Pro 9" 32GB WiFi
- p_makedonski
Извинявай приятелю жарки, че отнех от твоето време с глупавия си въпрос.. И все пак ме съмнява Apple да направят функция на телефона им, която да го "убие" за 3 часа... Но благодаря за отговора
Други ..?

MacBook 13", iPhone 3gs 16gb, iPad 2 3g16gb. ====> Смърт за WINDOWS !!!
Извинявай риятелю, жаркий, но не издържа и ден и не издържа и 3 часа са две малко различни неща, нищо че едното включва и другото. Ние тука кристални кълба нямаме, а боба и кафето са скъпи.
при мен на 3 г дърви ден на много, но от както съм на iOS5 държи 2-3 часа с активно ровене в нета. При теб обаче на 4.3 незнам къде може да е проблема
при мен на 3 г дърви ден на много, но от както съм на iOS5 държи 2-3 часа с активно ровене в нета. При теб обаче на 4.3 незнам къде може да е проблема
iPhone 8+ 64GB
iPad Mini 16GB WiFi
iPad Pro 9" 32GB WiFi
iPad Mini 16GB WiFi
iPad Pro 9" 32GB WiFi
- IphoneManiakk!
Аз също имам 3гс и батерията ми държи ден а не много голямо ползване примерно имам пуснато приложение и батерията ми пада за 5 мин 2-3 процента това нормално ли е или софтуерен,хардуерен проблем и ще ми е нужен ли сервиз ?
Iphone 3GS Black 16 gb - Ios 5 Untethered - ФО