Smile Alarm for iPhone

Информация за всички приложения, специално предназначени за iPhone или iPod touch. Вижте какво ново и интересно може да качите на вашето любимо мобилно устройство...
blackadder

Re: Pro Alarm

Мнение от blackadder »

Благодаря. Значи ще се обзаведа с нея. :)
cpprulez

Мнение от cpprulez »

Здравейте :) Ето 5 кода за безплатен download: PR3MRJLFYFJK, FJK9JP9X6R4H,TRKWART3YF3P, F6F4H6JTWH3H, TRAM67PTMXLW . За тези, които не знаят как се използват - в iTunes, от Quick Links (в дясно) избирате Redeem и там въвеждате кода. Моля единствено, ако решите да ползвате някой код, да пишете коментар кой код сте използвали, за да могат другите потребители да вземат друг код. Надявам се програмата да ви хареса :) И пак, ако това е така, много ще се радвам ако ме rate-нете в AppStore-a ;)
blackadder

Мнение от blackadder »

Благодаря за кодовете. Използвах FJK9JP9X6R4H.
Доколкото подразбрах първият PR3MRJLFYFJK също е ползван.
Аватар
N1k0lA

Мнение от N1k0lA »

Да аз го ползвах,забравих да спомена :)
iPhone 5s iOS 7.1 / iPhone 5 iOS 7.1
iPhone 3GS iOS 6.1 / iPhone iOS 3.1.3
Аватар
pipera

Мнение от pipera »

Ааа... имам 1 въпрос... значи с iOS4.1 съм, оставих вчера програмата включена и просто локнах телефона("спящ режим") таа на сутринта се чу този Cuckoo саунд и след това самия трак който бях избрал от iPod... въпроса ми е: мога ли да я настроя да се чува направо песента която съм избрал да ме буди вместо Cuckoo звука или не?

Иначе програмата е страшна просто! идеята за игрите и Quotes ми харесаха най-много!
http://soundcloud.com/kossov/into-the-deep
Само слабите се стремят към порядък...силните владеят хаоса!
cpprulez

Мнение от cpprulez »

pipera написа:Ааа... имам 1 въпрос... значи с iOS4.1 съм, оставих вчера програмата включена и просто локнах телефона("спящ режим") таа на сутринта се чу този Cuckoo саунд и след това самия трак който бях избрал от iPod... въпроса ми е: мога ли да я настроя да се чува направо песента която съм избрал да ме буди вместо Cuckoo звука или не?

Иначе програмата е страшна просто! идеята за игрите и Quotes ми харесаха най-много!
Здрасти :) Много благодаря, че ми каза за този проблем. Аз съм с по-стара версия на iOS, при мен не се получава такова нещо, и изобщо не знаех, че се държи така под iOS 4 8-} Bug-a се оказа малко по-сложен за решаване, отколкото първоначално си помислих, та ще ми трябва известно време да го fix-на. Дотогава, ако решиш да ползваш програмата, НЕ ИЗКЛЮЧВАЙ "Background Alarms" в Setting-ите, защото ако си lock-неш телефона, алармата изобщо няма да се включи x_x . Надявам се до няколко дни да е готово. Супер много мерси пак!
vlad1

Мнение от vlad1 »

С iOS 4.2.1 съм и при включване на алармата тва КУ-КУ ще ме събуди с писъци. От както си взех телефона си търся точно такава програмка (основно с изключване на вибрация и регулиране на звука на звънене, както и разбира се да работи в background режим), но просто тази кукувица трябва да се махне. : O-)
cpprulez

Мнение от cpprulez »

vlad1 написа:С iOS 4.2.1 съм и при включване на алармата тва КУ-КУ ще ме събуди с писъци. От както си взех телефона си търся точно такава програмка (основно с изключване на вибрация и регулиране на звука на звънене, както и разбира се да работи в background режим), но просто тази кукувица трябва да се махне. : O-)
Hi :) работя над проблема ;) До няколко дни, надявам се, ще има update ;)
cpprulez

Мнение от cpprulez »

Проблемът с кукувицата (а и не само) под iOS 4+ е оправен. Огромни благодарности на pipera за това, че докладва за него, както и за тестването на новата версия след това. Та...update-вайте ;)
vlad1

Мнение от vlad1 »

При мен пак се включва гадната кукувица. Ъпдейтнах програмата с 4.2.1 съм, Lite версията.
cpprulez

Мнение от cpprulez »

vlad1 написа:При мен пак се включва гадната кукувица. Ъпдейтнах програмата с 4.2.1 съм, Lite версията.
Оставяш ли програмата на преден режим или ти е в background-a? Ако е в background-a е нормално да ти се пусне кукувицата. Ако ти е активната програмата...по дяволите, значи пак нещо съм объркал.
blackadder

Мнение от blackadder »

На "преден" режим не се включва кукувицата.
cpprulez

Мнение от cpprulez »

До утре (21.01) пълната версия на програмата е безплатна ;)
vlad1

Мнение от vlad1 »

Пак нещо не ми се получава. Дръпнах пълната версия но на бакграунд режим пак се включва отровната кукувица. Има ли начин да преименувам самия файл с някой от другите по-спокойни звуци?
cpprulez

Мнение от cpprulez »

vlad1 написа:Пак нещо не ми се получава. Дръпнах пълната версия но на бакграунд режим пак се включва отровната кукувица. Има ли начин да преименувам самия файл с някой от другите по-спокойни звуци?
Здравей :) За момента, когато програмата е в background режим (не е активната програмта в момента на пускане на аларма), се чува кукувицата - няма възможност да й се смени звука на тоя етап. За в бъдеще ще добавя възможност потребителя да си избира звук за background mode. Проблемът с тях е, че трябва да бъдат задължително некомпресирани файлове, т.е. обемът на програмата ще се увеличи драстично. Та за момента, ако не искаш да чуваш кукувица, си остави програмата на преден план. Можеш да lock-неш устройството обаче ;)
vlad1

Мнение от vlad1 »

Батерията ми пада прекалено бързо заради софтуера и активна аларма няма да може да издържи (освен ако не е на зарядно).
cpprulez

Мнение от cpprulez »

vlad1 написа:Батерията ми пада прекалено бързо заради софтуера и активна аларма няма да може да издържи (освен ако не е на зарядно).
Да, има го този проблем, и той е за всички програми от този род, поне от тези, които аз съм видял. На моето устройство за една нощ батерията пада с 5-10% при lock-нато устройство, което не мисля, че е много зле. Имаше аларми, които дърпаха по около 20%. За да ти хаби възможно най-малко, избери примерно някой Flip часовник и му изключи секундите.
blackadder

Мнение от blackadder »

За съжаление с появата на iOS 4.3 се появи и неприятен бъг. Опитах се да променя часа на звънене. Щом се опитам да влеза в настройките на съответната аларма, програмата изчезва в бекграунд.
TheOne

Мнение от TheOne »

Малко глупав въпрос вероятно , но все пак : Тия тъпаци от Аpple как така не са сложили оригинална аларма, без да ти трябва app ?!?
blackadder

Мнение от blackadder »

Има аларма, но е боклучава. Използва вградени звуци, не можеш да сложиш някоя МР3-ка, и най-гадното /за мен/ - вибрацията не се изключва.
linken

Мнение от linken »

Колега може ли линк за алармата,че нямам регистрация в iTunes (бастардите не ми изпратиха мейл)
Iphone 4s 6.1.3 Globul
cpprulez

Мнение от cpprulez »

Здравейте :) Извинявам се за късния отговор, но мислех, че темата и изчерпана вече.
Anyway... с iOS 4.3 наистина има проблем с вече дефинираните аларми. Причината е, че playlist-овете с песни от по-стара версия на iOS вече не са съвместими с новата версия 4.3 (за това от Apple са виновни, нищо не мога да направя по въпроса). В момента пиша update, който ще оправи crash-а, т.е. алармите ще могат да се редактират, но пестните ще трябва на ново да се добавят... До тогава можете да изтриете същетствуващите аларми и да си създадете нови - крайно решение, но за момента няма друго.
@linken - за съжаление ти трябва регистрация в iTunes, дори за да мога да ти пратя promo code...
blackadder

Мнение от blackadder »

cpprulez написа: ... В момента пиша update...
Може ли една препоръка?
Като се включи алармата, екранът светва за много малко време, след което гасне. Трябва да напипвам къде е телефона, за да изключа алармата. Ако може да се направи екранът да свети постоянно или да се регулира времето за светене.
Аватар
pipera

Мнение от pipera »

blackadder написа:
Може ли една препоръка?
Като се включи алармата, екранът светва за много малко време, след което гасне. Трябва да напипвам къде е телефона, за да изключа алармата. Ако може да се направи екранът да свети постоянно или да се регулира времето за светене.
с последната версия на алармата ли си? под iOS4.1 iPhone4 си свети постоянно като звънне
http://soundcloud.com/kossov/into-the-deep
Само слабите се стремят към порядък...силните владеят хаоса!
cpprulez

Мнение от cpprulez »

blackadder написа:
Може ли една препоръка?
Hi :)
Поради ограничения в iOS SDK времето за светене, когато устройството е lock-нато, не може да се регулира - към 30 секунди е мисля...
Публикувай отговор