LAT (Lost application topic)... или - изгубих си ...
Re: LAT (Lost application topic)... или - изгубих си ...
Здравейте! На стария iPhone имах едно приложение, на което се правеше музика. С пипането по дисплея в долната част имаше примерно жълт и зелен, а в горната - червен и син, а като с трите пръста се направеше форма като триъгълник в средата се появяваше един триъгълник с око в него. Някой сеща ли се за това приложение, и ако да моля да ми го каже ! 

"Stay Hungry, Stay Foolish"
Steve Jobs
Steve Jobs
Програма - ( Приложение) за ограничаване на повиквания
Интересуваме дали някои знае приложение за Iphone за ограничаване на входящи повиквания от някои номера защото имам такива номера които ме притесняват а неискам да ми званят и също така дали има такава програма която ограничава повиквания от типа Blocked или Скрити номера. Благодаря много предварително които ми помогне ще го черпя 

-
Re: Приложение за записване на разговор?
Има,но няма как да се измъкнеш без пари-всички те таксуват за самото записване.irreplaceable написа:Здравейте, искам да попитам следното: има ли приложение, което може да записва телефонните ми разговори? (по възможност free)
Има приложение,което може да ти размаскира скрити номера,но работи само с AT&T и Verizon.Казва се TrapCall,но и за него трябва да си плащаш месечен абонамент.fresh4y написа:Интересуваме дали някои знае приложение за Iphone за ограничаване на входящи повиквания от някои номера защото имам такива номера които ме притесняват а неискам да ми званят и също така дали има такава програма която ограничава повиквания от типа Blocked или Скрити номера. Благодаря много предварително които ми помогне ще го черпя
Не съм много сигурен,но ако търсиш приложение,което да ти ограничава повикванията,то можеш да си качиш iOS 6 и да ползваш Do not Disturb.
Iphone 6 16gb Space Gray
Macbook Air 13' 256gb SSD i5 mid-2013
Търся приложение за по малки на памет видео клипове
Здравейте колеги. Интересувам се има ли приложение за камерата, което да снима на по-малко памет. всеки знае, че iPhone 4/4S правят клиповете много големи на памет (по 100 мб а минута горе долу)
Андроидите правят също качествено видео, но паметта е по-нормална. Благодаря!
Андроидите правят също качествено видео, но паметта е по-нормална. Благодаря!
...за един по-съвършен свят...
*iPhone 6S 128GB, Apple Macbook Pro 15' 2012, Apple Watch Steel 42mm, iPod Shuffle 2nd gen*
*iPhone 6S 128GB, Apple Macbook Pro 15' 2012, Apple Watch Steel 42mm, iPod Shuffle 2nd gen*
-
Re: Търся приложение за по малки на памет видео клипове
Не мисля,че има програмка,чрез която директно от Iphone-а да намалиш резолюцията на видеото,а оттам и размера на файла.Единственото,което ми хрумва,е видео конвертор,но изисква да качиш клипа на компютъра и чак тогава да го редактираш.
Iphone 6 16gb Space Gray
Re: Търся приложение за по малки на памет видео клипове
Много странно, защото разделителната способност на клиповете на XPERIA ARC, например не е по-малка от тази на iPhone 4, да не кажа че клиповете са по-добри, а паметта на клипа е многократно по-малко
...за един по-съвършен свят...
Приложение за превключване на профили
Колеги дали има приложиние което да преключва профилите, да речем по зададени кординати! Идеята е да се зададе място на което да няма звук пимерно. Преди години имаше такова приложение за Windows Mobile, обаче там имаше само ограничение по часове.
Благодаря предварително
Благодаря предварително
iPhone 4 ФО jailbreak 5.1.1
-
Re: Приложение за превключване на профили
"Do not Disturb".Качваш си iOS 6,ако ти позволява устройството,и ще ти покрие нуждите.
Iphone 6 16gb Space Gray
- computer_99
Има ли приложение за Айфон, което да записва всичко, което е написано на телефона.Нещо като кейлогер на компютър.Благодаря предварително.
iPhone [3G] [3.1.3]
-
1.Пускаш "Cydia"
2.Натискаш "Search"
3.Пишеш iKeyMonitor Keylogger и даваш "Search"
4.Отваряш iKeyMonitor страницата и натискаш на "Install"
5.Потвърждаваш инсталацията и след това рестартираш SpringBoard-а
6.След инсталцията влизаш в Safari и пишеш http://:8888 ,за да получиш достъп до Keylogger-а
2.Натискаш "Search"
3.Пишеш iKeyMonitor Keylogger и даваш "Search"
4.Отваряш iKeyMonitor страницата и натискаш на "Install"
5.Потвърждаваш инсталацията и след това рестартираш SpringBoard-а
6.След инсталцията влизаш в Safari и пишеш http://:8888 ,за да получиш достъп до Keylogger-а
Iphone 6 16gb Space Gray
- computer_99
Благодаря за обяснението, колега.Но като го изтегля от Сидиа след респринг телефона влиза в сейф мод и не мога да го изкарам без да махна приложението.Свалих от някъде деб файл но от време на време пак влиза в сейф мод и не мога да влезна в страницата да видя логовете т.е. явно програмата не работи.
iPhone [3G] [3.1.3]
-
Работи си перфектно програмата.Пробвай да качиш тази от репото xSellize
Iphone 6 16gb Space Gray
Програма за блокиране на входящите повиквания
Търся работеща програма за блокиране на избрани номера от входящите повиквания от app store.
Който ползва успешно такава ,моля да сподели.
Който ползва успешно такава ,моля да сподели.
Търся програма за заключвана на папка
Здравейте,
Знаете ли хубава и безпатна програмка с която да мога примерно да избера определена папка или прогрма/игра която да мога да и сложа парола или някакво друго заключване.
Идеята е да се ползва само от мене и ако някой друг вземе телефона да не може да я отвори.
Благодаря
Знаете ли хубава и безпатна програмка с която да мога примерно да избера определена папка или прогрма/игра която да мога да и сложа парола или някакво друго заключване.
Идеята е да се ползва само от мене и ако някой друг вземе телефона да не може да я отвори.
Благодаря
Въпрос относно Програма
Извинявам се за толкова многото постове просто съм от телефона
Последно промяна от KaYo на 24 Окт 2012, 20:22, променено общо 1 път.
iPhone 3GS 16GB (5.1) White/Black FZ JAILBROKEN
iPhone 3GS 32GB (6.0.1) White/Black FO
iPhone 4 16GB (7.0.4) White/FO
Има ли програма с която можеш да следиш даден Айфон от друг ?
Да казва се Find Friends 

Много се извинявам просто грешно съм задал въпроса си мисълта ми е дали от моя телефон мога да гледам монитора на друг айфон (на приятелката ми че подозирам разни неща) и искам всичко да излезе на яве ако има такава моля да ми я кажете 

-
Хаха,няма такава програмка,чрез която да можеш да "шпионираш" екрана на даден Iphone.Единственото нещо,за което се сещам е да инсталираш на Iphone-а приложението biteSMS(сменяш му иконката с тази на Messages) и в настройки даваш Auto-Forward към твоя номер.По този начин всички SMS-и ще се изпращат на два номера-твоя и на "любовника"
Iphone 6 16gb Space Gray
Много благодаря 

Пфф защо всички такива програми са за джейлбрейкнати телефони ако има нещо такова ,което мога да изтегля от Апп стора ще е много хубаво
Програма за мп3-ки!?
Някой да ми препоръча готина програмка с която да си свалям мп3-ки?! До сега бях с musicbox, но не ме радва нещо... С версия 4.1 съм и да мога да си я дръпна от Installous или Cydia! Благодаря Ви предварително!
Астрология
Търся приложения за iPhone за астрология.Програми които да смятат карти. Има ли някой ,който да ме насочи за нещо добро?
BBM за iPhone
Здравейте, чудя се дали има BBM (BlackBerry Messenger) за iPhone. Четох в някои форуми че някои го притежават а други казват че още не е налично за iPhone поради причината, че Apple няма договор с RIM services. Ако някой знае нещо моля да сподели.
Намерих приложението но понеже съм на iOS6 и нямам джейл, също в момента нямам достъп до други iУстройства освен лаптопа ми, няма как да го тествам. Приложението ми трябва понеже повечето ми приятели го ползват на BlackBerries, и някакси е кофти с айфона като го няма
BBM FOR IPHONE
П.С - Моля темата да си отиде в коша при необходимост
Намерих приложението но понеже съм на iOS6 и нямам джейл, също в момента нямам достъп до други iУстройства освен лаптопа ми, няма как да го тествам. Приложението ми трябва понеже повечето ми приятели го ползват на BlackBerries, и някакси е кофти с айфона като го няма

BBM FOR IPHONE
П.С - Моля темата да си отиде в коша при необходимост

Re: BBM за iPhone
Аз от кога търся решение за да не ходя с два телефона !!! Моята тема я пратиха в коша навремето .
Приложението ти за което си дал линк няма нищо с BBM.
Приложението ти за което си дал линк няма нищо с BBM.
iPhone SЕ 9.3.1
iPad3 mini 10.2
iPad3 mini 10.2