Siri
-
Re: Siri
Не го слагайте създателите му това целят да свалят лични данни от телефоните ви. Аз също го пробвах, но както знаете приложението h1siri, не използва връзка към сървърите на apple, а друга която има за цел да има достъп до телефонните ви номера, данни от телефона, местоживеене и други.
http://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=h ... 9Q&cad=rja
http://translate.google.bg/translate?hl ... md%3Dimvns
Ето ви линкове. Вие сами за себе си носите отговорност. Нищо не ме учудва, като се има предвид обстоятелствата, колко е примамливо сири за всички нас. ВНИМАВАЙТЕ!!!.
Аз го изтрих направете го и вие!
http://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=h ... 9Q&cad=rja
http://translate.google.bg/translate?hl ... md%3Dimvns
Ето ви линкове. Вие сами за себе си носите отговорност. Нищо не ме учудва, като се има предвид обстоятелствата, колко е примамливо сири за всички нас. ВНИМАВАЙТЕ!!!.
Аз го изтрих направете го и вие!
Проблем със Siri
АмИ има интернет wifi домашен, но ми казва: Im really sorry abou this but i cant take any requests right now. И ме изключва.. Само при мен ли е така или е нещо от apple
Sei was du bist!
Re: Проблем със Siri
Аз нямам никакъв проблем със Сирито, но заради това, че не мога да казвам много добре "р", срещам малко трудности
Например: How are you Siri , то ме разбира How are you City
. Не ме притеснява 

Например: How are you Siri , то ме разбира How are you City

Macbook Pro 2001 15',The new iPad+Cellular, iPhone 4s 64GB
@iCeco: Изключи Сири, след това направи ресет на на network settings, включи сирито, би трябвало така да проработи - поне при мен се оправи. Проблемът не е ясно от къде се получава. Изчетох доста американски форуми и горния начин май решава този бъг. От apple се извинят с това че е бета версия. Май е проблем със сърварите!
Успех и пиши дали е проработило
Успех и пиши дали е проработило

Мерси за помощта, пробвах но пак ми се извимява и да съм пробвал по нататък
а всички които познавам с 4с си им работи

Sei was du bist!
Нормално е на 4S да работи без проблем.
Честно казано е доста удобно, особено като си сетвам аларми. Да набирам някого има малко проблеми, предвид, че нашите имена трудно ги асоциира с произнасянето и записа в телефона.
Искам да вметна, че не е такава болка за умиране ако тази функция на телефона липсва. Така, че не виждам смисъл да си мъчите телефоните с инсталирането на някакъв еквивалент на програмата и да се набивате във филми. Статиите са достатъчно красноречиви за H1Siri
Поздрави,
С. Димов
Честно казано е доста удобно, особено като си сетвам аларми. Да набирам някого има малко проблеми, предвид, че нашите имена трудно ги асоциира с произнасянето и записа в телефона.
Искам да вметна, че не е такава болка за умиране ако тази функция на телефона липсва. Така, че не виждам смисъл да си мъчите телефоните с инсталирането на някакъв еквивалент на програмата и да се набивате във филми. Статиите са достатъчно красноречиви за H1Siri
Поздрави,
С. Димов
iPhone 11 Pro Max 256 gb Midnight Green - Verizon
Apple Watch Space Gray
MacBook
Apple Watch Space Gray
MacBook
iCeco,
Ако обичаш недей да даваш квалификации, кой е подготвен, кой не. Имам, ползвам и си казвам мнението. Ако имах 4-ка със сигурност нямаше да си експериментирам с нея и да съм "гъзар" с апликация, която не е предвидена за моя телефон и да питам през ден дали някой някъде не е измислил "хитроумна идея" тип "побългаряване" да подкара тази апликация. В крайна сметка съм прочел мненията, които са ми били интересни, оттам нататък си коментирам тях.
Прочетох статията, дори и донякъде невярна, мисълта, че цялото ми инфо минава през посредник, за който не знам нищо и няма никаква гаранция за личните ми данни, не е много приятна. Все пак това не е Apple, нали?
Точно за теб важи онази част спецификацията на различните форуми: "Попитай/кажи нещо, и ще ти обяснят колко си тъп" и за да не заблудиш, ти си в ролята на обясняващия, а аз в ролята на тъпия
Предлагам да не говорим за хората, а да коментираме Siri, дори, и неподготвените, и те са хора, и те имат право да си кажат мнението. А Вие разбирачите сте друга бира...не можем да си я позволим
И да вмъкна нещо по темата, някой от нещата не се приложими в БГ, например попитах да ми намери най-близката бензиностанция и Сиренцето отговори, че не можела да даде дирекции в България. Не знам дали трябва да включа нещо или просто има бедна карта в базата от данни, която ползва. Някой ако знае да каже.
И другото интересно, което много ми хареса. На въпроса: "Сири, кой е най-добрият телефон на света?" Сири ми отговори: "Станислав, ти вече си отговорил на този въпрос"
Но честно да си призная, ако имате 4ка за едното Сири, не си заслужава да си сменяте телефона.
Поздрави,
С. Димов
Ако обичаш недей да даваш квалификации, кой е подготвен, кой не. Имам, ползвам и си казвам мнението. Ако имах 4-ка със сигурност нямаше да си експериментирам с нея и да съм "гъзар" с апликация, която не е предвидена за моя телефон и да питам през ден дали някой някъде не е измислил "хитроумна идея" тип "побългаряване" да подкара тази апликация. В крайна сметка съм прочел мненията, които са ми били интересни, оттам нататък си коментирам тях.
Прочетох статията, дори и донякъде невярна, мисълта, че цялото ми инфо минава през посредник, за който не знам нищо и няма никаква гаранция за личните ми данни, не е много приятна. Все пак това не е Apple, нали?
Точно за теб важи онази част спецификацията на различните форуми: "Попитай/кажи нещо, и ще ти обяснят колко си тъп" и за да не заблудиш, ти си в ролята на обясняващия, а аз в ролята на тъпия

Предлагам да не говорим за хората, а да коментираме Siri, дори, и неподготвените, и те са хора, и те имат право да си кажат мнението. А Вие разбирачите сте друга бира...не можем да си я позволим

И да вмъкна нещо по темата, някой от нещата не се приложими в БГ, например попитах да ми намери най-близката бензиностанция и Сиренцето отговори, че не можела да даде дирекции в България. Не знам дали трябва да включа нещо или просто има бедна карта в базата от данни, която ползва. Някой ако знае да каже.
И другото интересно, което много ми хареса. На въпроса: "Сири, кой е най-добрият телефон на света?" Сири ми отговори: "Станислав, ти вече си отговорил на този въпрос"

Но честно да си призная, ако имате 4ка за едното Сири, не си заслужава да си сменяте телефона.
Поздрави,
С. Димов
Apple Watch Space Gray
MacBook
Apple Watch Space Gray
MacBook
-
Браво само така. И аз съм съгласен с теб. И аз нямам намерение да си слагам така наречено побългарено приложение, за да бъда актуален. Честно да си кажа, на мен това сири никаква работа не ми върши. Ако ми трябваше. чак толкоз щях да си купя iphone4s. Но нищо чак толкоз интересно не виждам в него, за сметка на моя iphone4- даже в gloobul са увеличили контраста за да изглежда дисплея по добър. Пак повтарям на мен лично не ми трябва и подкрепям поста преди моя- прав е човека. Всеки има право да каже,каквото си поиска, а не да се съобразява с мнението на които и да е било. Аз съм на този принцип. Това е една екстра, която не е много трудно да се направи, само оскъпява излишно телефона. И да я имате, колко време ще я използвате- ден, два и ще забравите за нея. Само, че човек, когато я няма иска да я има на всяка цена това е зора в момента да си задоволим крастата. Аз лично в момента чакам iphone5, и тогава ще се реша на, на нова покупка- стига да си заслужава. Но за мен сири, не си заслужава от гледна точка- на първо място: не работи както трябва в България, второ: излишно е, трето ненужно много оскъпява телефона. Защо не го пуснаха за iphone4, за да може да се продава 4s- това е. Винаги съм го споделял, и винаги ще го споделям. Няма с кои да си говоря, ще си говоря с телефона да не съм луд. Браво на колегата отдавна чаках такъв пост.
@С. Димов
Ти май пак не прочете коментарите.
Проблемът ми е такъв, че ИМАМ iPhone 4S, но Siri не работи... На 4-ката не съм си слагал никакви подобия на Siri, дори не е джейлвана. Така че, моля, ако ще пишеш нещо за мен или мислиш, че можеш да ми помогнеш, прочети и по-горните мнения, не само тези, които си харесал 
@gogo68
Да, имам ги, купувал съм ги, но имам принципи, че нещо, което влезе в къщи, не излиза, за това не съм ги и продал
Ти май пак не прочете коментарите.

@gogo68
Да, имам ги, купувал съм ги, но имам принципи, че нещо, което влезе в къщи, не излиза, за това не съм ги и продал

Sei was du bist!
iCeco написа:@С. Димов
Ти май пак не прочете коментарите.Проблемът ми е такъв, че ИМАМ iPhone 4S, но Siri не работи... На 4-ката не съм си слагал никакви подобия на Siri, дори не е джейлвана. Така че, моля, ако ще пишеш нещо за мен или мислиш, че можеш да ми помогнеш, прочети и по-горните мнения, не само тези, които си харесал
@gogo68

Здравейте! Досега Siri си работеше на телефона ми (4s), но днес когато я пускам, ми казва, че не може да се свърже към интернета, а аз съм пуснала Wi-fi. Какъв може да е проблемът според вас?
в сайта на ейпъл има над 10 теми по въпроса... просто сири е бета и е нормално да прави проблеми... казват да си изключиш сири, рестарт и после да го активираш наново...fearless~ написа:Здравейте! Досега Siri си работеше на телефона ми (4s), но днес когато я пускам, ми казва, че не може да се свърже към интернета, а аз съм пуснала Wi-fi. Какъв може да е проблемът според вас?
Благодаря, но се оправи без да правя нищо. 

Проблеми със "Siri" нямам, явно много се уважаваме 

-
Siri е уникална, много си я обичам и дори някой път да не може да ми помогне аз я изчаквам и така... Сири е върха
"Siri" спря да ми работи ... тамън я похвалих ...
Още е out 

Работи си, явно е от нашите любими оператори 
Поздрави,
С. Димов

Поздрави,
С. Димов
Apple Watch Space Gray
MacBook
Apple Watch Space Gray
MacBook
Не мисля, че е от тях, защо да е от тях? Виждам, че си към М-Тел и аз съм към тях, но ....
Еми току-що го пробвах пак и си работи. Може в зависимост от района нещо да се е прецакало. При мене си работи. Затова казвам, че може да е заради оператора.
Поздрави,
С. Димов
Поздрави,
С. Димов
Apple Watch Space Gray
MacBook
Apple Watch Space Gray
MacBook
Работи вече ...