iOS 6
-
Re: iOS 6
Не знам,но при мен и на Iphone4 и на iPad3 батерията се държи доста добре,всичко е с restore,а не update 

iPhone 6 Plus Gold,64 GB, FU
MacBook Air 13' Early 2015
MacBook Air 13' Early 2015
- snooperchi
И при мен така, заредих го на 100% и тука цъках 18-19 минути ( го разучавам iOS-a на 3г ) и чак на 20тата мин ми падна с 1%
Забелязва се едно много приятно вървене, няма лаг и такива неща както беше на 5.1.1

A?roper написа:Как да си направя къстъм ipsw iOS 6,за да не ъпдейтна бейзбенда?
Неможеш,за сега да си направиш къстъм за 6.0!
И jailbreak за iPhone4S/5,iPad2/3 не се очаква във близките месеци,според pod2g!
iDowloadBloag
И jailbreak за iPhone4S/5,iPad2/3 не се очаква във близките месеци,според pod2g!
iDowloadBloag
Вече седмица съм със шестицата и в началото и аз мислех, че батерията се държи по добре, но уви само така съм си мислел, с 6-цата си пада доста по-бързо.
theuser
Заглавие: Re: iOS 6
Ново мнениеПубликувано на: 30 Сеп 2012, 17:55
d3vian написа:
Мога ли да попитам Google maps имат ли връзка с GPS-a на телефона?
Човек, странни въпроси задавш. Ами има връзка - Гуугъл мапс използва и GPS. Не знам какво точно имаш предвид, но липсата на Гуугъл мапс не те лишава от GPS-a, който е в телефона. Има и Apple maps, има и други приложения, има и web версия на Google maps.
Колега благодаря все пак...но така като гледам много се оплакват от батерията ... има ли смисъл да отлагам с ъпдейта...?
Заглавие: Re: iOS 6
Ново мнениеПубликувано на: 30 Сеп 2012, 17:55
d3vian написа:
Мога ли да попитам Google maps имат ли връзка с GPS-a на телефона?
Човек, странни въпроси задавш. Ами има връзка - Гуугъл мапс използва и GPS. Не знам какво точно имаш предвид, но липсата на Гуугъл мапс не те лишава от GPS-a, който е в телефона. Има и Apple maps, има и други приложения, има и web версия на Google maps.
Колега благодаря все пак...но така като гледам много се оплакват от батерията ... има ли смисъл да отлагам с ъпдейта...?
С 4 или 4S си?[/quote]
С 4 съм. Даже ме е страх да го джейлна, до сега телфона никога не е държал толкова много. Като падне батерията, ще кача скрийн да видите.[/quote]
Ще чакам
. Имам и друг въпрос - как се държи телефончето (откъм отваряне на приложения, интернет, ала-бала), понеже и аз съм с 4ка и много се чудя дали да мина от 5.1.1 на 6.0!?[/quote]
Приложенията ги отваря по-бързо, сафарито зарежда по-бързо страниците, а най-много ми харесва това, че в нотификейшън центъра има тап то пост за фейса.
Това е usage на батерията, с всичките му простотии включени (Wi-Fi, 3G, Location Services...) до сега никога не е изкарвал толкова.
С 4 съм. Даже ме е страх да го джейлна, до сега телфона никога не е държал толкова много. Като падне батерията, ще кача скрийн да видите.[/quote]
Ще чакам

Приложенията ги отваря по-бързо, сафарито зарежда по-бързо страниците, а най-много ми харесва това, че в нотификейшън центъра има тап то пост за фейса.

Google Maps са добавени към оригиналния iPhone седмици преди премиерата

http://www.mobilebulgaria.com/news/2458 ... премиерата

http://www.mobilebulgaria.com/news/2458 ... премиерата
MacBook Air
Samsung Galaxy S7
Samsung Galaxy S7
Колеги,значи последно няма да имам проблем с gps-a на телефона като го ъпдейтна,така ли?И също така срещам доста противоречиви мнения за това как се държи батерията...
Моля помогнете след като качих ios 6 на Iphone 4S сега от където и да сваля приложение игра или програма не мога да я кача с iTunes зарежда до края изписва ми failed install на дисплея и иконата изчезва. 

Какво разбираш под това "от където и да сваля игра" !!!
Те се свалят само от AppStore или се лъжа ? Поне докато нямаш джел на телефона !
Те се свалят само от AppStore или се лъжа ? Поне докато нямаш джел на телефона !
iPhone SЕ 9.3.1
iPad3 mini 10.2
iPad3 mini 10.2
Ми примерно от някой сайт даден от колеги тука в форума свалям си я на лаптопа и след това да я кача от itunes на iphona.
Да от App Store няма грижи
Да от App Store няма грижи
а направил ли си джеил за да я качваш кракната?
А познай дали на тази 4с можеш да върнеш версия? И дали скоро ще излезе джеил за теб. Затова честито, скоро няма да можеш да си качиш кракната игра.
А познай дали на тази 4с можеш да върнеш версия? И дали скоро ще излезе джеил за теб. Затова честито, скоро няма да можеш да си качиш кракната игра.
Имам един досаден "проблем". Като си "спусна" менюто с notification в поле BirthDay ми стоят и рождените дни на приятелите ми от Facebook. Влезнах в календара и махнат отметката на Facebook events и BirthDay, но нищо не се променя. Как да го оправя това нещо?
- The Shaman
- supporter
От настройките на Facebook в Settings.
За батерията от зарядното в тока май държи повече от лаптопа усб-то, даже доста.
Iphone 5 16GB, iOS 7
Ipod Touch 2G 8GB, 4.2.1
Ipod Touch 2G 8GB, 4.2.1
Вече няколко дни след ъпдейта все едно съм с нов таблет.Wi-FI работи уникално бързо,батерията определено държи малко повече,никакви лагове или забивания.
Iphone SE Ipad Mini
Здравейте, някой може ли да ми каже защо не мога да се update-на на iOS6. Свалих файла от тук и като го отворя с shift+update ми изписва това: "This iPhone could not be updated becouse the firmware file is not compatible" (знам какво пише, но не разбирам къде е проблема). Аз съм с 5.0.1, но мисля че това няма значение. С последната версия на iTunes съм и нямам включени други USB освен за телефона. Пробвах да сваля файла директно с iTunes, но при завършването ми изписва, че трябва да си проверя връзката с нета и не може да продължи от там. Друго което се сещам е че в момента на update съм в самолетен режим, защото съм извън БГ и не искам да се вързвам към оператор също не мисля, че има значение.
Благодаря предварително!
Благодаря предварително!
now iPhone 6 64 GB Gold
ex iPhone 4 16 GB Black
ex iPhone 4 16 GB Black
Свалих и двете версии по тази причина и грешката е една и съща
iPhone4 GSM - (предполагам няма как да е CDMA) купен е от Глобул!
Някой има ли идея? Не че сега не си работи добре даже е с джейл, но ми се иска да пробвам новата iOS6 може и да е интересна.
п.п.
сега съм с тази (iPhone3,1_5.0.1_9A405_Restore)
мисля, че ми трябва тази (iPhone3,1_6.0_10A403_Restore), но не става с нея

iPhone4 GSM - (предполагам няма как да е CDMA) купен е от Глобул!
Някой има ли идея? Не че сега не си работи добре даже е с джейл, но ми се иска да пробвам новата iOS6 може и да е интересна.
п.п.
сега съм с тази (iPhone3,1_5.0.1_9A405_Restore)
мисля, че ми трябва тази (iPhone3,1_6.0_10A403_Restore), но не става с нея

now iPhone 6 64 GB Gold
ex iPhone 4 16 GB Black
ex iPhone 4 16 GB Black
Точно трябвати iPhone3,1_6.0_10A403_Restore.IPSW,разширението на файла не трябва да е .zip или .rar!
А също и интернет връзка!
А също и интернет връзка!
Всичко е както казваш разширението е IPSW - файла е от първата страница и имам нет (макар и бавен). Проблемът е че при старт на Update+shift избирам файла давам Open и се получава горната грешка 

now iPhone 6 64 GB Gold
ex iPhone 4 16 GB Black
ex iPhone 4 16 GB Black
Абе това на Usage за батерията, реално ли е ? Смисъл към 3 вечерта като лягам го оставям се зарежда и сутринта 7 и 30 като стана го изключвам, на 0 си е usage и stanby, след 1 час проверявам дава си там нормално примерно по 30 от двете.. Ама сега примерно батерията ми е на 31%, дава 10 часа usage и 14 часа и 20 минути standby, то не е минало толкова време, едвам 14-15 часа са 

Iphone 5 16GB, iOS 7
Ipod Touch 2G 8GB, 4.2.1
Ipod Touch 2G 8GB, 4.2.1
Usage-a е част от stand by-я. Демек като го заредиш на 100% и си го ползвал 28 часа и имаш 4 часа usage това означава, че имаш stand by 28 и 4 часа usage.
iPhone 6+