първо поясни какъв е: отключен или заключен, и с какъв оператор го ползвашAnares написа:Някой може ли да ми каже какво ще се случи ако 3G телефон го ъпгрейдна от 2.0.1 до 2.0.2 и след това го възстановя от бекъп?
И при менеvenim написа:И как да процедирам с winpwn 2.5 като програмата ми изчезва, след като мине 2/3 от билдването???
Само при мене ли е тоя шибан проблем с 2.5?
http://iphone-bulgaria.com/forum/viewto ... =19&t=4279" onclick="window.open(this.href);return false; - обърнете внимание на частта "ВАЖНО"stesd написа:И при менеvenim написа:И как да процедирам с winpwn 2.5 като програмата ми изчезва, след като мине 2/3 от билдването???
Само при мене ли е тоя шибан проблем с 2.5?
Телефонът е отключен - купен от Евросъюза.ammcfc написа:първо поясни какъв е: отключен или заключен, и с какъв оператор го ползвашAnares написа:Някой може ли да ми каже какво ще се случи ако 3G телефон го ъпгрейдна от 2.0.1 до 2.0.2 и след това го възстановя от бекъп?
ако е отключена евроверсия - ъпгрейтваш смело до 2.0.2 през itunes и после само джейл.
ако е заключен, те съветвам да си стоиш на 2.0, докато излезе софтурен начин за отключвене, за да не стане мисията невъзможна после....
Смело ъпгрейтавайAnares написа:Телефонът е отключен - купен от Евросъюза.ammcfc написа:първо поясни какъв е: отключен или заключен, и с какъв оператор го ползвашAnares написа:Някой може ли да ми каже какво ще се случи ако 3G телефон го ъпгрейдна от 2.0.1 до 2.0.2 и след това го възстановя от бекъп?
ако е отключена евроверсия - ъпгрейтваш смело до 2.0.2 през itunes и после само джейл.
ако е заключен, те съветвам да си стоиш на 2.0, докато излезе софтурен начин за отключвене, за да не стане мисията невъзможна после....