Намокрен iPhone
Re: Намокрен iPhone
Със сигурност ще даде отражение според мен, ако не се почисти, ще корозира, ще укаси някой елемент и чао !
Намокрен iPhone 6
Здравейте!
Имам нужда от помощ! Изпуснах телефонът си..... в тоалетната. Не питайте как е станало, стана... Извадих телефона за по малко от секунда, но последици вече има. Подсуших го и го изключих веднага, но той започна сам да се включва и изключва. Пробвах да видя дали работят говорителите, но за съжаление... Не... Оставих го в плик с ориз за една вечер. Посъветвайте ме какво да правя! Знам, че гаранцията му няма да важи. Колко пари ще ми струва подсушаването му в сервиз и смяна на спийкъра?
Имам нужда от помощ! Изпуснах телефонът си..... в тоалетната. Не питайте как е станало, стана... Извадих телефона за по малко от секунда, но последици вече има. Подсуших го и го изключих веднага, но той започна сам да се включва и изключва. Пробвах да видя дали работят говорителите, но за съжаление... Не... Оставих го в плик с ориз за една вечер. Посъветвайте ме какво да правя! Знам, че гаранцията му няма да важи. Колко пари ще ми струва подсушаването му в сервиз и смяна на спийкъра?
Re: Намокрен iPhone 6
Спийкъра не е скъп (20-на лв.). Но за труд нямам идея колко ще ти вземат.
П.С. Изчакай няколко дни и духни силно в спийкъра. Почти във всички случай се оправя
П.С. Изчакай няколко дни и духни силно в спийкъра. Почти във всички случай се оправя

iPhone 6 16GB Silver 8.1.2 (Telenor BG)
iPad 2 + WiFi + 3G + 16GB White, FW 7.0.4 Jailbreaked with Evasi0n 1.0.0
iPad 2 + WiFi + 3G + 16GB White, FW 7.0.4 Jailbreaked with Evasi0n 1.0.0
-
Re: Намокрен iPhone 6
След попадане в тоалетната, надали пострадал ще е само спикъра, да не говорим че телефона е включван и последствията по платката са неминуеми - потърси добър сервиз да го почистят отвътре, те си знаят как, иначе след време ще умре.
паднал айфон 6 в локва
Здравейте.
Днес IPhona ми падна в локва. Веднага го вдигнах и го подсуших след това го оставих в ориз. Въпросът ме е понеже падна по гръб и между камерата и светкавицата има една малка дупка (микрофон) и мисля че точно от там влезе вода дали има нещо конкретно което да направя. Също така влезе вода и от частта за зареждане ако и там има още нещо което да се направи моля ви се пишете.
Днес IPhona ми падна в локва. Веднага го вдигнах и го подсуших след това го оставих в ориз. Въпросът ме е понеже падна по гръб и между камерата и светкавицата има една малка дупка (микрофон) и мисля че точно от там влезе вода дали има нещо конкретно което да направя. Също така влезе вода и от частта за зареждане ако и там има още нещо което да се направи моля ви се пишете.
Re: паднал айфон 6 в локва
Трябва да се разглоби и почисти , иначе ще умре - ако не сега скоро . И не му слагай зарядното преди да се отвори и почисти, защото на 200 % ще умре !
Здравейте,
и аз си изпуснах телефона.... в тоалетната. Оставих го за почистване и диагностика в оторизирания сервиз creativecenter. Четох доста по темата и до колкото разбирам, те ще установят какво работи и какво не, но ще могат да сменят единствено батерия или да ми го заменят с нов (срещу съответната сума). Ако е така, значи доста хора се принуждават да търсят услугите на не-оторизирани сервизи, за които четох умопомрачителни неща. За мен е трудно да реша в кой не-оторизиран сервиз бих го занесла. Нета е залят от предимно собствени препоръки на господина Alxx. В епъл магазин ми препоръчаха сервиза Савич, за който пък имаше доста негативни коментари. Някой от вас скоро възползвал ли се е от услугите на някой от двата сервиза, или на друг добър сервиз? Моля споделете опит, защото в Интернет един човек може много неща да си пише сам..и похвали и негативи за конкуренцията.. Нищо лично към господина, сигурно е прекрасен сервиза, аз просто съм доста подозрителна към саморекламата във форуми.
и аз си изпуснах телефона.... в тоалетната. Оставих го за почистване и диагностика в оторизирания сервиз creativecenter. Четох доста по темата и до колкото разбирам, те ще установят какво работи и какво не, но ще могат да сменят единствено батерия или да ми го заменят с нов (срещу съответната сума). Ако е така, значи доста хора се принуждават да търсят услугите на не-оторизирани сервизи, за които четох умопомрачителни неща. За мен е трудно да реша в кой не-оторизиран сервиз бих го занесла. Нета е залят от предимно собствени препоръки на господина Alxx. В епъл магазин ми препоръчаха сервиза Савич, за който пък имаше доста негативни коментари. Някой от вас скоро възползвал ли се е от услугите на някой от двата сервиза, или на друг добър сервиз? Моля споделете опит, защото в Интернет един човек може много неща да си пише сам..и похвали и негативи за конкуренцията.. Нищо лично към господина, сигурно е прекрасен сервиза, аз просто съм доста подозрителна към саморекламата във форуми.
Лично аз съм ползвал няколко пъти услугите на сервиза, който в същност не е собственост на Alxx, а се управлява от него. Не мога да се оплача от некоректно отношение. Дори напротив, екипа е от професионалисти, които реагират бързо. 100% гаранция не се наемам да давам, но са наистина добри.
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
Госпожо, нетът не е залят от самописани препоръки, бъркате ме с някой. Пишат доволни клиенти и недотам такива. Иначе за статистиката, аз отдавна не управлявам нищо свързано с iPhone, колегата не е в течение на нещата. Имам собствен бизнес от съвсем различно естество, а телефони поправям предимно на близки и приятели, както и малък кръг стари клиенти.
Приятен ден.
P.S. Техникът в Алексервиз(който се занимава с тежките случаи) е изключително способен и е от малкото, които се справят със замяна на изгорели чипове в iPhone.
Приятен ден.
P.S. Техникът в Алексервиз(който се занимава с тежките случаи) е изключително способен и е от малкото, които се справят със замяна на изгорели чипове в iPhone.
"Мисля-значи съществувам"
Благодаря за информацията Gorgior 
Благодаря и на вас, Alxx. Госпожица съм
Няма да споря, споделям собствени впечатления. Правилно ли разбирам - вие сте работили в Алексервиз, а вече не работите там и просто предлагате помощ на хората във форума? Ще се радвам, ако може да споделите информация за Алексервиз и по принцип за замяната на изгорели, повредени части в iphone. С оригинални части ли се сменят, тъй като от много места предупреждават, че неоригиналните части, зарядни и аксесоари не работят добре и нанасят вреди на телефона?

Благодаря и на вас, Alxx. Госпожица съм

Епъл не произвеждат резервни части г-це. Практиката в техните оторизирани сервизи е подмяната на цели модули. Неоторизираните сервизи работят с части от донори ( неработещи устройства или такива с дефекти) или нови със същите параметри.
Лошото във Вашия случай е, че телефона е мокрен, а мокрения телефон винаги може да даде дефект от различно естество. Моя съвет е: или да приемете замяната му от Криейтив срещу доплащане или да си купите нов. Това би Ви спестило много главоболия на по-късен етап.
Лошото във Вашия случай е, че телефона е мокрен, а мокрения телефон винаги може да даде дефект от различно естество. Моя съвет е: или да приемете замяната му от Криейтив срещу доплащане или да си купите нов. Това би Ви спестило много главоболия на по-късен етап.
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
-
Здравейте,
Удавих си телефона (5S) в тоалетната. Проблема е, че не знам колко време е бил "удавен"(до 40 мин.). Като го извадих беше изключен и не съм се опитвала да го включа. Държах го 54 часа в ориз, но не тръгва. Да го отписвам ли или да го давам на сервиз?
Благодаря предварително за съветите...
Удавих си телефона (5S) в тоалетната. Проблема е, че не знам колко време е бил "удавен"(до 40 мин.). Като го извадих беше изключен и не съм се опитвала да го включа. Държах го 54 часа в ориз, но не тръгва. Да го отписвам ли или да го давам на сервиз?
Благодаря предварително за съветите...
Ако е включван към зарядно - оглеждай обявите за нов , ако не има шанс минимален .
здравейте,
И аз за мое съжаление, или пък не чак толкова, защото си купих 6s... както и да е... изпуснах 6-ката в кенефа ( беше със 669 бъмпера и кейсове и пак си еВа ма*ката). Отнесох го в gsmservice24 в Ст.Град и ми сложина НОВ дисплей ( това не работеше само)! От тогава обаче батерията пада за 1 ден максумум! Предполагам, че някъде дава късо и харчи прекомерно заряда!?! Уж го бяха почистили добре, правиха му някаква утразвукова ли, или не знам каква диагностика и т.н. Телефона сега си бачка ОК с изключение на разряда на батерията! Дали е заминала или окислява някъде... дайте съвет!?!?
И аз за мое съжаление, или пък не чак толкова, защото си купих 6s... както и да е... изпуснах 6-ката в кенефа ( беше със 669 бъмпера и кейсове и пак си еВа ма*ката). Отнесох го в gsmservice24 в Ст.Град и ми сложина НОВ дисплей ( това не работеше само)! От тогава обаче батерията пада за 1 ден максумум! Предполагам, че някъде дава късо и харчи прекомерно заряда!?! Уж го бяха почистили добре, правиха му някаква утразвукова ли, или не знам каква диагностика и т.н. Телефона сега си бачка ОК с изключение на разряда на батерията! Дали е заминала или окислява някъде... дайте съвет!?!?
Ако си го включвал (или те са) в зарядно преди да се почисти и прегледа, го пиши в графата "сбогом Гергино".
Това с ултразвука, все е дно не си го написал
Това с ултразвука, все е дно не си го написал

Не а не знам какво точно са правили, казаха че са правили някакво по специално почистване...Абе той работи сега ама барчтерията пада бързо! Да сменя батерията!?
Добре а след като си работи, защо да е чао!? Искаш да кажеш, че ще замине!? В бъдеще!?
"Пада ми батерията" и "ще замине" не пасва, не мислиш ли? През този чип минава цялото захранване на телефона и ако не са ти бутнали прееб@на батерия, значи чипчето е щета.
"Мисля-значи съществувам"
Добре! Какво бихте ме посъветвали да направим в този случаи!?
Мисля,че не е пипана, защото не си личи по нищо, лепенките си стоят долу непокътнати!
Ауу,я кажи са как разбра че уепенките са отдолу?чък непокътнатиfizy написа:Мисля,че не е пипана, защото не си личи по нищо, лепенките си стоят долу непокътнати!

InsanelyMac Legend
GA-EP45-UD3LR-Mоdded XEON LGA 771 to 755
Radeon R9 280X Tri-X Toxic
OS X 10.10.5 OS X 10.12
iPhone 5 IOS 8.4 JB
iPhone 5 IOS 10.1.1(14B100)
http://www.insanelymac.com
GA-EP45-UD3LR-Mоdded XEON LGA 771 to 755
Radeon R9 280X Tri-X Toxic
OS X 10.10.5 OS X 10.12
iPhone 5 IOS 8.4 JB
iPhone 5 IOS 10.1.1(14B100)
http://www.insanelymac.com
-
Какво да правя?
Iphone SE
Телефона беше в чанта и в тази чанта се разля вода телефона му нямаше нищо,но след няколко часа телефона нямаше звук. Когато се опитам да усилв или да намаля звука пише че съм на режим Headphones.Само микрофона не иска да работи отдолу всички жакове работят.Какво да правя??
Телефона беше в чанта и в тази чанта се разля вода телефона му нямаше нищо,но след няколко часа телефона нямаше звук. Когато се опитам да усилв или да намаля звука пише че съм на режим Headphones.Само микрофона не иска да работи отдолу всички жакове работят.Какво да правя??
Влезнало е вода в жака за слушалки. Подсуши го внимателно с клечка за уши.
★ ММ & iOS ★
Здравейте!
Случи ми се много нелеп инцидент. Забравила съм опакована шоколадова бонбона в джоба си и тя се е разтопила докато шофирам от топлото в колата. Като слизам си слагам телефона по навик и след това ви е ясно какво намерих. Целия беше потопен в горната си част и сега слушалката ми сега не се чува. Звука е слаб и трудно доловим. Какво да правя сега ;( Почистих мрежичката от всички остатъци и продълажава да не се чува. На високоговорител се чувс чудесно, значи проблема е в слушалката. Телефона е iPhone 7. Има ли начин някак да го почистя без да се отваря?
Случи ми се много нелеп инцидент. Забравила съм опакована шоколадова бонбона в джоба си и тя се е разтопила докато шофирам от топлото в колата. Като слизам си слагам телефона по навик и след това ви е ясно какво намерих. Целия беше потопен в горната си част и сега слушалката ми сега не се чува. Звука е слаб и трудно доловим. Какво да правя сега ;( Почистих мрежичката от всички остатъци и продълажава да не се чува. На високоговорител се чувс чудесно, значи проблема е в слушалката. Телефона е iPhone 7. Има ли начин някак да го почистя без да се отваря?
iPhone 4 16GB ФЗ
iPhone 5S 16GB Unlocked
iPhone 7 128GB Unlocked
iPhone XS 64GB Unlocked
iPad Air WiFi 16GB
MacBook Pro Retina 13''
Apple Watch Series 1
Apple Watch Series 3
iPhone 5S 16GB Unlocked
iPhone 7 128GB Unlocked
iPhone XS 64GB Unlocked
iPad Air WiFi 16GB