Jailbreak/Unlock iPhone2G/3G/3GS 3.0.x с RedSn0w 0.8
Re: Jailbreak/Unlock iPhone2G/3G/3GS 3.0.x с RedSn0w 0.8 (Win)
Имам въпрос : Имам 3GS с 3.0 фърм, не-джейлнат. Ако пусна purple rain какво ще се случи някой има ли идея, дали ще се оакат нещата тотално ? И изобщо има ли варянт за джейл и ънлок на 3GS към днешна дата ?
Нищо няма да се оака. Давай смело. Единственото което не можеш да правиш, това е рестор.
Привет на всички!
имам следния проблем. Айфон 8ГБ от щатите домъкнат ъпдейтнах до 3.1 и се заключи. пробвах с гореописания джейлбрейк до 3.0 , но след финалния рестарт телефона отново е НЕактивен и иска сим карта
с Итунес 9.0 съм ако има значение
имам следния проблем. Айфон 8ГБ от щатите домъкнат ъпдейтнах до 3.1 и се заключи. пробвах с гореописания джейлбрейк до 3.0 , но след финалния рестарт телефона отново е НЕактивен и иска сим карта

с Итунес 9.0 съм ако има значение

Темата е само за 3.0 / 3.0.1 версии.
За 3.1 има други теми. 3.1 не е 3.0 или 3.0.1. Сега си направи рестор и... чети по другите теми понеже не си казал дори кой модел ти е телефона.
http://iphone-bulgaria.com/forum/viewto ... 30&t=13183
За 3.1 има други теми. 3.1 не е 3.0 или 3.0.1. Сега си направи рестор и... чети по другите теми понеже не си казал дори кой модел ти е телефона.
http://iphone-bulgaria.com/forum/viewto ... 30&t=13183
Полезни ръководства за iPhone
iPhone 4 8GB iOS 7.0.2
iPhone 2G 16Gb ФЗ iOS 3.1.3
iPad2 3G 16Gb iOS 7.0.2
iPod Video 5.5Gen 30Gb Black
iPhone 4 8GB iOS 7.0.2
iPad2 3G 16Gb iOS 7.0.2
Имате ли идея ? Защото ми казва, че не е eligible за тоя фърм, въпреки че е с 3.0 и iTunes 8.2изобщо има ли варянт за джейл и ънлок на 3GS към днешна дата ?
Кое ти дава "eligible" ? Какво и къде правиш? С какво?kambala написа:Имате ли идея ? Защото ми казва, че не е eligible за тоя фърм, въпреки че е с 3.0 и iTunes 8.2изобщо има ли варянт за джейл и ънлок на 3GS към днешна дата ?
Ако се опиташ да ресторнеш 3.0 (3.0.1) на 3GS няма да можеш вече, официално Епъл не подписват тези версии. На 3GS може да се ресторва за момента официално само с версия 3.1.
Решение за джейл на 3GS с 3.1 за момента няма.
Полезни ръководства за iPhone
iPhone 4 8GB iOS 7.0.2
iPad2 3G 16Gb iOS 7.0.2
iPhone 4 8GB iOS 7.0.2
iPad2 3G 16Gb iOS 7.0.2
ясно .. ще се чака .. Иначе ми казва, че не е eligible като се опитвам да ресторна .. мислех, че поне като е 3.0 това ще помогне, ама Ц
Според мен само задаваш въпроси, без да четеш отговорите.
Кое те кара да ресторваш?
Кое те кара да ресторваш?
Piece of cake!
Благодарности на MadM@X за труда.
Благодарности на MadM@X за труда.
-
Здравейте 
имам много странен проблем с jailbreak на iphone 3g.
имам 2 тела - и двата са 3г 16гб, единият е заводски отключен, а другият не е.
Правя стъпките в тази тема много точно и внимателно и резултатът е, че този който НЕ е заводски отключен, се jailbreak-ва без проблем с redsnow и мога да си качвам програмки, а телът който е заводски отключен, не се jailbreak-ва и не могат да се качват приложения! Пробвах поне 5 пъти - и с redsnow 0.72 и с 0.8 но няма ефект.
Имам инсталирани безплатни приложения и отварям youtube, но въпреки това не работи
Някакви предположения?
Мерси предварително

имам много странен проблем с jailbreak на iphone 3g.
имам 2 тела - и двата са 3г 16гб, единият е заводски отключен, а другият не е.
Правя стъпките в тази тема много точно и внимателно и резултатът е, че този който НЕ е заводски отключен, се jailbreak-ва без проблем с redsnow и мога да си качвам програмки, а телът който е заводски отключен, не се jailbreak-ва и не могат да се качват приложения! Пробвах поне 5 пъти - и с redsnow 0.72 и с 0.8 но няма ефект.
Имам инсталирани безплатни приложения и отварям youtube, но въпреки това не работи

Някакви предположения?
Мерси предварително

Ами без да кажеш какво точно означава 'не се jailbreak-на' нищо не можем да направим. Някакви грешки ли ти даде? Ако е дал грешка каква по-точно?
-
Съжалявам за неточността. Самият процес не се прекъсва и го дава като успешен, но после каквото и кракнато приложение да кача, ми дава грешка "The application was not installed on the iPhone because an unknown error occurred (0xE8008001)"
Преди да пробвам с кракнато, качвам разбира се и безплатно приложение но не става
п.с. ДО сега пробвах само под ХР, а днес пробвах и под виста и пак не стана
Преди да пробвам с кракнато, качвам разбира се и безплатно приложение но не става
п.с. ДО сега пробвах само под ХР, а днес пробвах и под виста и пак не стана

Инсталирай AppSync 3.0 и няма да имаш проблеми. Прочети повече тук.
-
Стана, благодаря ви! 

Здравейте.
Имам няколко въпроса. С 3GS 16GB FW 3.0.1 съм. Впроса ми е може ли да се джейлне със redsnow 0.8? Или изобщо има ли възможност за джейлбрейк?
Имам няколко въпроса. С 3GS 16GB FW 3.0.1 съм. Впроса ми е може ли да се джейлне със redsnow 0.8? Или изобщо има ли възможност за джейлбрейк?
Може. Имаш 10 мин. да си оправиш мнението!
Благодаря ти. А СИМ-а може ли да е в тела по време на процеса или трябва да се махне? И последно има ли някаква вероятност да го прецакам напълно? 

Картата може да е в телефона докато го jailbreak-ваш. Ако имаш пин код на картата е добре да го махнеш. Вероятност да го прецакаш напълно винаги има. В конкретния случай е наистина много малка - досега май никой от форума не го е правил.
Има обаче реална опасност да получиш БАН заради неграмотното си писане.
Редактирал съм ти мненията за да имаш представа как трябва да пишеш!
Има обаче реална опасност да получиш БАН заради неграмотното си писане.
Редактирал съм ти мненията за да имаш представа как трябва да пишеш!
Извинявам се за писането и пак ти благодаря за отговора.Занапред ще внимавам. 

Изпълних всички стъпки както е описано, но след рестора ми изписва Error 1015 и нищо не става. С Iphone 3G съм закупен от САЩ. На какжо може да се дължи това?
Не казваш с какъв фърмуер е бил телефона ти преди да се опиташ да го jailbreak-неш. От това, че ти дава грешка 1015 предполагам, че се опитваш да направиш downgrade от 3.1 (или 3.1.2) към 3.0. Ако е така пточети тук:
Понижаване (downgrade) 3.1 -> 3.0 iPhone 2G/3G/3GS ТЕСТВАНО
Понижаване (downgrade) 3.1 -> 3.0 iPhone 2G/3G/3GS ТЕСТВАНО
Здравейте!
Имам проблем. След като направих всички стъпки както е посочено всичко се получи, но сеза не ми засича никакви мрежи (no service). Как да го оправя?
След втора стъпка след Restore не ми се активира телефона а само ми пише че не е с картата на оператора от които е закупен. Може ли от това да е проблема и ако е как да го реша?
Телефона ми е 3г и е от америка и март месец е разкодиран тук и до сега работеше. беше с версич 2.2.
Имам проблем. След като направих всички стъпки както е посочено всичко се получи, но сеза не ми засича никакви мрежи (no service). Как да го оправя?
След втора стъпка след Restore не ми се активира телефона а само ми пише че не е с картата на оператора от които е закупен. Може ли от това да е проблема и ако е как да го реша?
Телефона ми е 3г и е от америка и март месец е разкодиран тук и до сега работеше. беше с версич 2.2.
Инсталирай ultrasn0w - линк има в края на първото мнение.
Мерси.
Ок. Ама за това трябва интернет а аз за сега нямам. Няма ли някакъв друг начин.
Ок. Ама за това трябва интернет а аз за сега нямам. Няма ли някакъв друг начин.
Искаш да кажеш, че нямаш wifi - интернет имаш щом пишеш във форума?!
А имаш ли инсталиран Mobile Terminal или OpenSSH?