Пробвай в Германос. Преди седмица имаше поне в 3 магазина един от които е този на "Раковска", обади се или отиди до Sky City не съм сигурен дали е Германос или Глобул там, но преди 1 седмица ми се обадиха да ми кажат че имат 16гб.
Успех!
От 31.07.09 Глобул започва продажбата на Iphone 3GS, цена?
Re: От 31.07.09 Глобул започва продажбата на Iphone 3GS, цена?
Последно промяна от raving на 29 Сеп 2009, 23:29, променено общо 1 път.
магазините на глобул или германос работят ли в неделя?
Георги Сава Раковски е една от най-светлите личности в българската история. Да напишеш РЪКОВСКИ е престъпление, което цял живот трябва да те стряска, драги потребителю.
И понеже ми писна да чета неграмотници, от днес - който пише с повече от 2 правописни грешки в постът си, ще бъде трит без предупреждение! Запетайки, малки и големи букви, тирета, двойно иЙ... всичко.
БЕЗ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ!
И понеже ми писна да чета неграмотници, от днес - който пише с повече от 2 правописни грешки в постът си, ще бъде трит без предупреждение! Запетайки, малки и големи букви, тирета, двойно иЙ... всичко.
БЕЗ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ!
Преди да се сърдите за намеси в постовете си, прочетете ТУК
С две ръце съм "за".
От доста време ме дразни ширещата се неграмотност, но като редови потребител не ми приляга да правя забележки.
От доста време ме дразни ширещата се неграмотност, но като редови потребител не ми приляга да правя забележки.
Прав си! Съжалявам за ГРЕШКАТА!
П.С. Поправих се
П.С. Поправих се

-
@zviaraD
"грешки в постА си"
"грешки в постА си"